U fokusu

Solidarno

Ekipa predstave Sve što nije tvoje treba vašu pomoć!

Ekipa predstave Sve što nije tvoje treba vašu pomoć!

Raznolika skupina glumica i glumaca; kako kazališnih entuzijasta i entuzijastkinja, tako i onih koje i koji hrabro koračaju ka profesionalnim vodama; uhvatila se u koštac sa kreiranjem likova u autorskoj predstavi SVE ŠTO NIJE TVOJE pod režijom Lejle Jerković i u produkciji Tine Kadoić.

Projekt nastaje i razvija se u nezavisnoj produkciji te zahvaljujući vrijednim i predanim glumcima i glumicama i produkcijskom timu te nizu njihovih prijedloga, kreacija i odvolontiranih sati – SVE ŠTO NIJE TVOJE svakodnevno napreduje i ideju postupno pretvara u djela.

Glavni cilj cijele ove priče je propitivanja društva, aktualnih tema te edukacije o istima. Projekt istražuje koliko često prihvaćamo svakodnevne diskriminatorne situacije i razmišljamo li o njima kao diskriminatornima uopće. Pita se i koliko od toga je nametnuto / naučeno a o koliko toga promišljamo, te podiže i vječno pitanje: koliki intenzitet nepravde mora postojati da bi mi kao društvo reagirali.

Zahvaljujući financijskoj potpori Solidarne – zaklade za ljudska prava i solidarnost, predstava će premijerno biti prikazana 7.5. u kazalištu Vidra te će ulaz biti besplatan. Uslijed velikog interesa, sve rezervacije karata su planule u nepuna dva dana te postoji velik interes za drugom izvedbom i za to organizatori i organizatorice traže vašu pomoć!

Projekt SVE ŠTO NIJE TVOJE putem DONIRALICE zaklade SOLIDARNA prikuplja donacije za FOND SŠNT.

FOND SŠNT je fond za sve nadolazeće izvedbe, gostovanja u urbanim i ruralnim područjima Hrvatske te prvenstveno za drugu izvedbu u Zagrebu! Uspostavljanjem ovog fonda pokušavaju izgraditi bazu kako bi mogli doprijeti do što više ljudi te istima biti u potpunosti dostupni – besplatnom izvedbom.

Potrebna im je vaša pomoć da uspiju napraviti drugu izvedbu u Zagrebu, za najam prostora trebaju skupiti 3125,00 kn  do četvrtka, 27.4.!

Ukoliko ih želite podržati svoju uplatu možete izvršiti na LINKU DOLJE, POD TEMOM: U FOKUSU.

https://www.solidarna.hr/donirajte/site/index/hr-HR?re=success

Proširite poziv na sve koji i koje bi mogli biti zainteresirani!

Više o projektu možete naći na facebook.com/svestonijetvoje i na http://predstava.wixsite.com/svestonijetvoje

Sve dodatne informacije mogu se dobiti na svestonijetvoje@gmail.com

Pratite ih na facebooku gdje će vas obavještavati o tijeku događaja, donacijama i budućim izvedbama.