Vijesti

12.10.2016. 12:38:15 - Libela

Vedrana Pribičević i Thomas Bauer prijete kalašnjikovom uredništvu Libele

(Foto: Facebook/Screenshot)

Vedrana Pribičević, profesorica na cijelom nizu kolegija pri Zagrebačkoj školi ekonomije i menadžmenta šokantnim i uznemirujućim komentarom na društvenim mrežama dala je do znanja što misli o uredništvu i novinarkama portala Libela. S nama bi se obračunala kalašnjikovom i tako "odradila ono što je trebala evolucija".

"Da, inače baš krapljače sa libela baš imaju iskustva sa spremanjem revolucije. Jedva čekam da bude ta famed revolucija, da ih posjetim sa AK – 47 i odradim ono što je trebala evolucija", napisala je Pribičević na Facebook statusu Thomasa Bauera, šefa Grizli komunikacija, PR agencije koja je do nedavno radila za političku stranku skorašnjeg Predsjednika sabora, Most.

Pozivima na obračunavanje kalašnjikovom pridružio se i sam Bauer. "Kakav jebeni kalaš, nabavit ću nešto izraelsko. Od toga cvikaju i kad ne puca", napisao je Bauer. Nakon toga Pribičević je pojasnila kako je navela kalašnjikov kao preferirano oružje jer "ga ima doma".

Facebook/Screenshot

Facebook/Screenshot

Prijetnje su napisali iznervirani fotografijom objavljenom na Međunarodni dan djevojčica. Komentar cijelog događaja zatražile smo i od ZŠEM –a, no do trenutka objave ovog teksta nije stigao. Nakon konzultiranja s odvjetnicama razmotrit ćemo daljnje akcije. 

Twitter/Screenshot

Twitter/Screenshot

Tagovi: društvene mreže, ekonomija, kalašnjikov, libela, prijetnje smrću, tomislav bauer, vedrana pribičević

Vezani članci:

Facebook komentari

Iz drugih medija

AEM