Vijesti

10.06.2016. 10:37:24 - Libela

nedovoljan u svim kategorijama

HDZ-ovac poručio aktivistima/kinjama: 'Možete si s tim obrisati onu stvar'

(Foto: Facebook)

Nakon što je ministrica Bernardica Juretić poručila novinarima i novinarkama 'da crknu', danas je zastupnik HDZ-a Stevo Culej Stiv kazao aktivistima/kinjam 'da si svjedodžbama obrišu onu stvar'.

Simbolično, zadnjeg dana škole, a moža i dana kada će odlučiti da se Sabor raspušta, inicijativa Hrvatska može bolje u petak ujutro na Markovom trgu dočekivala je saborske zastupnike i zastupnice te im dijelila Svjedodžbe o završnom ispitu - ocjena na završnom ispitu je 'nedovoljan (1)', zalaganje 'sramotno (0)', dok u rubrici vladanje stoji 'nepopravljivo'.

U svjedodžbe nisu unijeli/e broj neopravdanih izostanaka jer bi ih bilo previše.

"Mi građani i građanke RH svjedočimo nemaru, neodgovornosti, neradu i bahatosti ove parlamentarne većine, Vlade i ministra Predraga Šustara koji su u političkoj godini 2015./2016. iskazali krajnji prezir prema Cjelovitoj kurikularnoj reformi, obrazovanju i budućnosti Hrvatske. S obzirom na već dodijeljeni ukor na prosvjedima 'Hrvatska može bolje', koji nije doveo do poboljšanja vladanja, izriče se krajnja pedagoška mjera - isključenje!", stoji u 'Svjedodžbi'.

Prilikom dijeljenja 'svjedodžbi', zastupnik Domoljubne koalicije Stevo Culej Stiv je aktivistima poručio da si 's tim obrišu onu stvar'.

Inače, Stevo Culej je zastupnik HDZ-a. Izabran na listi u V. izbornoj jedinici, koja obuhvaća Požeško-slavonsku županiju, Brodsko-posavsku županiju i Vukovarsko-srijemsku županiju. Na službenim stranicama Sabora navedeno je kako je završio srednju strukovnu školu u Vinkovcima te da je po struci bravar i policajac.

Ladislav Ilčić je kazao 'hvala' na uručenje svedodžbe, dok su zastupnici HSP-a 'nešto promrmljali o Domovinskom ratu', prenosi službeni Twitter profil GOOD inicijative.

Peđi Grbinu se nije svidjelo što je 'dobio jedinicu', a Mostov zastupnik Miro Bulj je aktivistima/kinjama poručio 'samo tako naprijed'. 

Tagovi: domoljubna koalicija, hdz, hrvatska može bolje, kurikularna reforma, markov trg, reforme, sabor, stevo culej, svjedodžbe, zastupnici

Vezani članci:

Facebook komentari

Iz drugih medija

AEM