Vijesti

09.10.2014. 08:27:42 - Libela

podržite novu facebook stranicu

Nasilne veze su bezveze

Facebook stranica Nasilne veze su bezveze nastala je s ciljem senzibilizacije i informiranja mladih osoba o svim oblicima rodno uvjetovanog nasilja, načinima prevencije i zaštite te kvalitetnim vezama.

Centar za edukaciju savjetovanje i istraživanje (CESI) iz Zagreba pokrenuo je stranicu kojom se želi doprinijeti učinkovitoj prevenciji nasilja u partnerskim vezama mladih te razvijanju svijesti o potrebi uklanjanja rodnih stereotipa i ostalih uzroka rodno uvjetovanog nasilja.

Facebook stranica Nasilne veze su bezveze nastala je u okviru projekta Moj glas protiv nasilja čiji je glavni cilj podizanje svijesti javnosti o neprihvatljivosti svih oblika nasilja nad ženama i djevojkama uključujući obiteljsko nasilje te o nužnosti nulte tolerancije na sve oblike rodno uvjetovanog nasilja.

"Znate li razliku između kvalitetne i nekvalitetne partnerske veze? Kako možete bolje komunicirati u vezi? Ako vas zanimaju ovakva pitanja i općenito veze i odnosi onda je naš FB pravo mjesto za vas", poručuju iz CESI.

Tagovi: centar za edukaciju savjetovanje i istraživanje, cesi, facebook, facebook stranica, hrvatska, mlade, mladi, moj glas protiv nasilja, nasilje nad djevojkama, nasilje nad ženama, nasilne veze su bezveze, partnerske veze, rodno uvjetovano nasilje

Vezani članci:

Facebook komentari

Iz drugih medija

AEM