Vijesti

20.04.2009. 17:17:31 (Jutarnji list)

Županica Lovrić prikazana kao Ceca

Veliki jumbo plakati s likom srpske folk zvijezde Cece Ražnatović i tekstom "Koncert u Novom Sadu - 100% rasprodano", osvanuli su u ponedjeljak ujutro u Sisku. Plakatima se aludira na županicu Marinu Lovrić, odnosno njezin posjet Novom Sadu i susret s udrugom iseljenih Banijaca, te njezinu predizbornu poruku kako je ona "100% najbolji izbor", kao i nadimak Ceca, koji joj sigurno ni malo nije drag.

- Riječ je o prljavoj kampanji i podmetanju. Znam da iza toga stoji HDZ, jer su plakati osvanuli na mjestima za plakatiranje koje je zakupio HDZ. Oni lažu što se tiče moga posjeta Novom Sadu i sudjelovanja na osnivačkom skupu izbjeglih Banijaca u Novom Sadu. Tko laže taj i krade, a tko krade - zna se - prokomentirala je županica Lovrić predizborni rat plakatima u Sisku.

Dodala je kako HDZ-ovci nemaju programa pa se ne nadmeću programima i idejama, nego podmeću i kako vidim, bave se organiziranjem koncerata u drugoj državi.

- Da se ne zaboravi, kad se spominje prezime Ražnatović, zna se tko je uhapsio pa pustio Željka Ražnatovića Arkana - HDZ-ova vlast, zaključila je županica Lovrić. Predsjednik županijske organizacije HDZ-a Ivan Šantek rekao je kako HDZ ne stoji iza objave ovih plakata, ali da mu je to dobar štos i ako kome treba prostor za objavu sličnih sadržaja, HDZ će im ga rado ustupiti. 

Tagovi: kampanja, lokalni izbori, marina lovrić, sdp

Vezani članci:

Facebook komentari

Iz drugih medija

AEM