Vijesti

16.04.2009. 11:09:02 (eZadar)

Mladi i žene na izborima u Biogradu

(Foto: eZadar)

Gradska urganizacija SDP-a Biograd održala je tiskovnu konferenciju na kojoj su predstavili kandidate/kinje za gradonačelnicu, dogradonačelnicu te nositelja liste za Gradsko Vijeće .

 
Na početku novinarima se obratio kandidat za nositelja liste Danijel Karabatić, koji je izrazio zadovoljstvo što je na listi SDP-a Biograd zastupljen veliki broj mladih ljudi, koji prije svega vole svoj grad te će se u budućem sazivu Gradskog Vijeća zalagati za rješavanje problema koji muče upravo ovu dobnu skupinu.

Kandidatkinja Biogradskog SDP-a za dogradonačelnicu Gorka Božulić kazavši da svojim angažmanom na ovim izborima želi pomoći boljitku i prosperitetu svog grada'.

Kandidatkinja Biogradskog SDP-a za gradonačelnicu Ljubica Budan pozvala je građane Biograda da izađu na izbore te daju svoj glas listi SDP-a, "jer je to jamstvo da će vlast obnašati ljudi kojima će interes grada biti ispred vlastitog".

Na kraju konferencije za medije kandidati su izrazili optimizam i vjeru u ostvarenje vrlo dobrog izbornog rezultata, kazavši kako su na prošlim parlamentarnim izborima u Biogradu dobili gotovo 1.000 glasova, te su pozvali birače da izađu na izbore i zaokruže one koji to mogu bolje.

Tagovi: ljubica budan, lokalni izbori, sdp

Vezani članci:

Facebook komentari

Prikaži stare komentare (3)

Stari komentari

mile:
uva gospođa budan je prava kuja
16.05.2009. 23:24
pere:
a ovaj do nje psihopat poremečeni
16.05.2009. 23:25
:
samo naprid više je vrime da se maknu ovi debili od kneza i pešića i šangulina vrime je da bure više ne drži monopol i da neplaćamo najskuplje u hrvatskoj kruv i mliko
17.05.2009. 19:40

Iz drugih medija

AEM