Vijesti

16.03.2013. 15:31:25 (Tportal)

proveo noć u pritvoru

Je li Zdravko Mamić poticao na nasilje i mržnju?

Zdravko Mamić

Zdravko Mamić

Izvršni predsjednik Dinama, Zdravko Mamić poslijepodne je doveden na saslušanje u zagrebačko Općinsko državno odvjetništvo koje bi potom trebalo odlučiti hoće li pritiv njega zatražiti određivanje protvora zbog jučerašnjeg govora mržnje na račun ministra Željka Jovanovića, prenosi Tportal.

Mamić je nakon noći provedene u pritvoru rano poslijepodne doveden u Općinsko odvjetništvo koje će ga ispitati u svojstvu osumnjičenika nakon čega će odlučiti hoće li protiv njega nastaviti postupak zbog poticanja na nasilje i mržnju, te hoće li ga pustiti da se brani sa slobode ili će predložiti sucu istrage zagrebačkog Županijskog suda određivanje istražnog zatvora.

Mamić je jučer poslijepodne priveden na obavijesni razgovor u policiju nakon što je ranije u eteru Soundset Plavog radija iznio niz uvreda na račun ministra znanosti, obrazovanja i sporta Željka Jovanovića, za kojeg je rekao da je 'hrvatomrzac', 'uvreda za hrvatski mozak' i 'Srbin koji nikada nije radio u prosvjeti i sportu, osim što je malo dizao utege'.

Tagovi: govor mržnje, nasilje, priveden, zdravko mamić, željko jovanović

Vezani članci:

Facebook komentari

Prikaži stare komentare (1)

Stari komentari

zlatan:
Zdravko Mamić širio mržnju? Ma tko bi reći! Ja oduvijek mislio da on širi ljubav, poštenje, snošljivost. Također sam mislio da on poziva na uredno plaćanje poreza, na kulturno ponašanje, kao onda kada je dočekao našu reprezentaciju na aerodromu Pleso. Pa nije on izvodio striptiz, to je foto-montaža njemu nenaklonjenih medija. Je li tako? A još će jadnog čovjeka optužiti za koješta drugo.Svi smo mi Zdravko Mamić! Čovjek morala, ljubavi i suosjećajnosti za svoga bližnjeg. Pa ipak je on kršćanin je li tako?
19.03.2013. 13:50

Iz drugih medija

AEM