Vijesti

06.04.2009. 13:55:25 - T.B.

Ivana Deskar za načelnicu Pitomače

Zasigurno jedna od najmlađih kandidtkinja za načelnicu je 25-godišnja Ivana Deskar. Ivana Deskar, diplomirana ekonomistica (smjer Turistički menadžment) kandidatkinja je SDP-a za načelnicu Pitomače.

Kako je rekla za Libelu ima puno ambicija i planova. Neki od tih planova su:

"Aktivirati mogućnost financiranja iz predpristupnih fondova EU jer aktualna vlast nije dorasla poslovima izrade i nominacije projekata prema fondovima EU. Zatim analiza problema i potreba sadašnjih postojećih 200 obrtnika i 140 poduzeća kako bi im pomogli da zadrže sadašnja radna mjesta različitim subvencijama, poticajima.

Stvarati preduvjete za otvaranje novih, proizvodnih pogona čime bi došlo do sigurnog povećanja prihoda i gospodarskog razvoja općine, a i zadržavanjem mladih u općini i smanjenja nezaposlenih.
Maksimalno iskorištenje postojećih resursa misleći na poljoprivredu i turizam. Kao općina imamo mogućnosti za kvalitetnu poljoprivredu jer je mnogo ljudi iz tog sektora, a tako i velikih potencijala za razvoj seoskog turizma zbog lijepog krajolika i rijeke Drave, Bilogore, vinograda. Za taj dio imam posebne planove."

 

Grupa podrške na Facebooku: Ivana Deskar-nova načelnica općine Pitomača!

 

Tagovi: ivana deskar, lokalni izbori, sdp

Vezani članci:

Facebook komentari

Iz drugih medija

AEM