Vijesti

18.01.2013. 09:37:15 - B.a.B.e.

moralna i katolička hrvatska

Jadne žive radnice i fine mrtve djevojke ili o ravnopravnosti na hrvatski katolički način

(Foto: Facebook)

Udruga B.a.B.e. reagirala je na promociju katoličkih vrijednosti koje gledamo ovih dana u hrvatskom društvu. Njihovo priopćenje prenosimo u cjelini:

Snijeg nas zatrpao, mnogi nemaju što za jesti i čime se grijati, ali katoličanstvo na hrvatski način bije nesmiljene bitke s rodnom ideologijom na svoj vrlo specifičan način.

Dok je jedan plakat odmah izazvao burne reakcije bogomdane moralne Hrvatske i natjerao otužnog ravnatelja da ga pokajnički povuče, motivirajući usto Bandića, koji na metli s lopatom jurca Zagrebom kako bi pridobio što više birača i biračica, da usput skida bogohulnu najavu jedne predstave, dvije žene otkopavaju snijeg na parkiralištu Konzuma, a jedan macho ih pritom nadzire. Istog Konzuma koji je dijelio uredno kupcima i kupicama letke o štetnosti spolnog odgoja u školama. Sada se Konzum vadi da se radi o slučajnom prolazniku, ali mi priopćenju ne vjerujemo. Slučajni prolaznici ne stoje radnicama iza leđa i budno ih nadgledaju dok one lopataju gomiletinu snijega.

To je, znači, ta sveopća inkvizicijska borba protiv rodne ideologije koju je povela Katolička crkva u Hrvata. Slikom i riječju.

Konačno smo shvatile. Žene trebaju rađati, ne smiju biti lezbijke ili biseksualke, ali im se daje sloboda da rade sve poslove na zemaljskoj kugli za koje se ne dobiva nikakvno priznanje, a udjeljuje se što manje novca.

Bravo! Što će nama sve međunarodne konvencije, strategije o uspostavljanju rodne ravnopravnosti i slične trice i kučine kad mi imamo ideologe koji znaju što je jedina prava istina koju valja slijediti.

Predlažemo stoga da se ukinu svi zakoni koji promiču rodnu ravnopravnost. Natjerajmo žene da kopaju i šute (dopušteno je da se u sebi mole Gospodu, Djevici Mariji i kardinalu Bozaniću). I sve to, molimo, bez nekih rodnih ideologija.

Tagovi: babe, crkva, fine mrtve djevojke, gavella, katolici, kazalište, konzum, priopćenje, zdravstveni odgoj, ženska prava

Vezani članci:

Facebook komentari

Prikaži stare komentare (5)

Stari komentari

Muskarac:
Žene trebaju rađati, ne smiju biti lezbijke ili biseksualke, ali im se daje sloboda da rade sve poslove na zemaljskoj kugli za koje se ne dobiva nikakvno priznanje, a udjeljuje se što manje novca.

WELCOME TO THE CLUB !
18.01.2013. 12:03
Blixen:
Ma još bi bilo bolje da se preuzme prakse vjerske zajednice iz Srbije mislim da se zove Crna reka, pa da nas Bandić i moralne vertikale ovog društva tuku lopatama po stražnjici dok ne izdahnemo, ili da se od svih onih odvratnih zlostavljača pasa složi policija koja će nas primjereno kažnjavati!
18.01.2013. 13:07
natalija:
hahhaha, hvala autoru/ ici ovog teksta, zbilja me nasmijao...
super ste mi :))
20.01.2013. 15:06
:
We stumbled over here from a different website and thought I may as well check things out. I like what I see so now i'm following studiotregi.com/ you. Look forward to finding out about your web page yet again.
06.11.2013. 08:10
zlatan:
Ovaj snimak je napravio jedan zreliji gospodin, mislim prošle zime, i usput je "napao" dotičnog mlatimudana koji je natjerao te dvije zaposlenice da očiste cijelo parkiralište. Govorio mu je da ga može biti sram i vikao na njega bi li tako upregnuo vlastitu mater. Usput ga je pitao a čemu služe strojevi za čišćenje snijega. Sjećam se da je mlatimudan samo ušao u trgovinu. To je izjavio dotični zreliji gospodin koji je snimio ovo nedjelo.
Ukratko, imamo kapit....., zapravo novovjeko robovlasništvo.
Predlažem da udruga "U ime obitelji" reagira tako da raspiše referendum protiv eksploatacije ovih jadnika. Moš' mislit!
06.11.2013. 16:01

Iz drugih medija

AEM