Vijesti

25.03.2009. 13:13:25 - Lea Jurišić

Libela preporuča:

Idealan dan za traženje zaposlenja

 

 

Danas 25.3. se u Domu sportova u Zagrebu održava Sajam poslova u organizaciji Hrvatskog zavoda za zapošljavanje Područne službe Zagreb.

Ožujak 2009 se pri HZZ-u obiležava kao mjesec sajmova poslova. Od 2.-30.3. biti će održano više od 20 sajmova diljem Hrvatske.

Ovakvi sajmovi su prilika da nezaposlene osobe i druga zainteresirana javnost direktno kontaktiraju poslodavce, pitaju ih sve što su oduvijek željele/i znati...

Također se tu može vidjeti kakove su uopće potrebe na tržištu rada, kakvi poslovi se nude, koje se struke traže.

 

 

Stoga, sve nezaposlene osobe, one koje traže prvi, drugi, treći...posao, za one koje bi željele promijeniti posao...pravac Dom sportova.

Još stignete, do 18h se održavaju razna predstavljanja: od obrazovnih institucija do predstavljanja sezonskih poslova, tu se mogu naći i besplatne informatičke radionice, radionice " Hoću prvi ili bolji posao",  "Moje buduće zanimanje"..

Eto, opremite se životopisom (ne zaboravite kontakt podatke i provjerite da nema tipfelera), dobrom voljom, entuzijazmom, komunikativnošću, strpljenjem, ambicioznošću i svim ostalim osobinama koje poslodavci jednostavno obožavaju i u potragu za poslom!

 

p.s ukliko vam se nitko od domaćih poslodavaca ne svidi možete posjetiti štand Migracijskog informacijskog centra, tu ćete naći informacije o vizama, zapošljavanju, životnim uvjetima u inozemstvu, pravima i zaštiti migranata...

Tagovi: tržište rada

Vezani članci:

Facebook komentari

Stup srama

Iz drugih medija

AEM