U fokusu

Lada Rojc sudi na SP u Njemačkoj

Lada Rojc će u petak (1. srpnja), kao pomoćna sutkinja suditi svoju prvu utakmicu na Svjetskom prvenstvu. Riječ je o utakmici Japan-Mexico koja će se igrati u Leverkusenu, s početkom u 15 sati. Utakmicu će prenositi Eurosport Live i još mnoge druge europske nacionalne TV postaje i nema nikakve dvojbe kako je ovo veliko priznanje ne samo našoj najboljoj sutkinji već i ženskom nogometu u Hrvatskoj.

Lada Rojc sudi na SP u Njemačkoj

Lada Rojc će u petak (1. srpnja), kao pomoćna sutkinja suditi svoju prvu utakmicu na Svjetskom prvenstvu. Riječ je o utakmici Japan-Mexico koja će se igrati u Leverkusenu, s početkom u 15 sati.

Utakmicu će prenositi Eurosport Live i još mnoge druge europske nacionalne TV postaje i nema nikakve dvojbe kako je ovo veliko priznanje ne samo našoj najboljoj sutkinji već i ženskom nogometu u Hrvatskoj, koji unatoč brojnim poteškoćama, ostvaruje sve zapaženije rezultate.

Za one koji ne znaju, Lada Rojc je pomoćna sutkinja iz Velike Gorice. Sudila je zadnje finale Europskog prvenstva u Finskoj (Njemačka-Engleska), a prošle je godine sudila polufinale Svjetskog prvenstva U-20 u Njemačkoj.

Obzirom da je ranije sudila i Svjetsko prvenstvo U-17 u Čileu, praktički joj nedostaje još samo Olimpijada pa da zatvori ciklus. Inače, Lada Rojc je profesorica zemljopisa i zaposlena je u osnovnoj školi Eugen Kumičić u Velikoj Gorici.