Vijesti

29.11.2010. 12:51:17

Gordana Sobol nova predsjednica Foruma žena

Gordana Sobol

Gordana Sobol

Na 10. Izbornoj skupštini Socijaldemokratskog foruma žena SDP-a za predsjednicu je izabrana Gordana Sobol, saborska zastupnica i predsjednica saborskog Odbora za ravnopravnost spolova.

Godana Sobol je na mjestu predsjednice zamijenila saborsku zastupnicu SDP-a Mirjanu Ferić Vac koja je tu dužnost obnašala osam godina.217 delegatkinja izabralo je novo rukovodstvo, usvojilo Statut, Program i Deklaraciju Izborne skupštine. Za potpredsjednice Socijaldemokratskog foruma žena SDP-a izabrane su Karolina Leaković, saborska zastupnica i međunarodna tajnica SDP-a i dr.sc Mirjana Mataušić-Pišl, predsjednice SDFŽ SDP-a Zagrebačke županije

Tagovi: forum žena sdp, gordana sobol, sdp

Vezani članci:

Facebook komentari

Prikaži stare komentare (3)

Stari komentari

:
Baš sam sretna draga Gordana ,Što ste upravo Vi od sada predsjednica Foruma ženaSDP-a.Sve najbolje u daljem radu Vam želim a nadam se i zajedničkoj suradnji.
02.12.2010. 11:56
:
Poštovana gospođo Sobol ,

želim Vam se obratiti kao članica SDP-a, nezaposlena osoba, osoba koja je u akciji indeks dobila presudu; uvjetnu kaznu i odmah kao posljedicu toga dobila izvanredni otkaz ugovora o radu na FPZ-u, a time i ostala bez prava naknade na burzi.
Zovem se Nerina Puškarić i osoba sam koja je na fakultetu doživjela mobyng, psihičko i fizičko zlostavljanjeu trajanjju od dvije godine, obraćala se upravi fakulteta zbog toga i ništa postigla, sve dok nije presuda Vrhovnog suda postala pravomoćna i po kojoj se našlo rješenje te me ta ista uprava poslala na burzu otkazom ugovora o radu, koji se po presudi i nije morao dogoditi jer, opće je poznato da je nastavak rada moguć. Ovako su ipak jednim udarcem ubili dvije muhe. Riješili se mene i problema na kje sam ukazivala vodećoj upravi Fakulteta.
Puno sam čitala, informirala se o programu i radu Foruma žena SDP-a, no do sada nisam ništa pokušavala pokrenuti, oglasiti se, dati od sebe, djelomično i zbog toga jer mi je trebalo određeno vrijeme da se oporavim i vratim vjeru u ljude . Sada međutim želim, a nadam se da ćete me Vi uputiti , uključiti se u rad ovoga foruma, postati njegova aktivna članica i svojim iskustvom i radom utjecati na poboljšanje ukupne situacije u svim aktivnostima kojima se ovaj Forum bavi.
Mišljenja sam da ima mnogo žena koje ovako razmišljaju, ali kao da nas nema tko okupiti, stoga bi u forumu trebalo razmisliti i o načinu kako do njih doći, kako ih sve pokrenuti. Žene koje su prošle sve što sam i sama prošla potrebno je udružiti i aktivirati, jer pojedinac nije dovoljan za sve apele ovome društvu, a često mu treba i moć uvjeravanja, zbog ćega je tanka nit između isitne i mogućnosti da se ona plasira neistinom.
Da skratim, želim se pridružiti forumu žena, uključiti se u rad, za to kao nezaposlena osoba imam sasvim dosta vremena, školovana sam sa dva završena fakulteta i skorim stjecanjem ak. stupnja magistra znanosti. Moj je moto cjeloživotno obrazovanje na svim područjima koja me interesiraju i izvan struke, stoga svoje slobodno vrijeme, baš kao i Vi upotpunjavam sportom, slikanjem, šivanjem, izradom nakita, broševa, rajfova i narukvica. Kreativnost mi pomaže da zaboravim sve loše što sam u životu dobila, a aktivno uključivanje u aktivnosti Foruma bi se, vjerujem pokazalo uspješno. Molim Vas stoga da me uputite kome da se obratim i kako da se uključim u rad. Bilo je ovo moje predstavljanje koje je moglo biti i drugačije, ali mi je bila želja da pročitate i prihvatite da smo svi mi samo ljudi sa svojim manama i vrlinama i da nas treba prihvatiti, kako bismo svojim iskustvom doprinijeli uspjehu u radu Vašega Foruma žena.
Molim Vas odgovor, koji s nestrpljenjem očekujem.

S poštovanjem,
Nerina Puškarić
21.08.2012. 00:10
tajuska:
preporucam vam da se javite direktno na mail foruma zena, tesko da ce gda Sobol ovo ovdje vidjeti.
21.08.2012. 10:07

Iz drugih medija

AEM