Članci s tagom: zdravlje

 • Pravo na zdravlje žena s invaliditetom

  Pravo na zdravlje žena s invaliditetom

  Jedna sam od sto pedeset žena u Istri koja boluje od mišićne distrofije, a naš je veliki problem u Puli ostvariti pravo na kvalitetnu ginekološku skrb jer u ginekološkim ordinacijama, ambulantama ne postoje posebno prilagođeni stolovi za pregled.

 • Dan narcisa

  Dan narcisa

  "Dan narcisa" - svjetski dan posvećen borbi protiv raka dojke obilježen je 21. ožujka diljem Hrvatske. Libela donosi kratki pregled.

 • Imoćanke moraju platiti pregled na mamografu koji su same kupile

  - Nakon što smo uložile svoj novac, vrijeme i emocije da bismo kupile mamograf, sada ne možemo napraviti pregled ako prethodno ne uplatimo 50 kuna! Mnoge naše članice, zbog novca, odustaju od redovitih pregleda.To je ponižavajuće!

 • Stampedo na umjetnu oplodnju

  Piše: Romana Dugandžija, novinarka poslovnih novina Business.hr U ovoj zemlji svi bi nešto stalno branili. Iskreno, ja bih s ovakvim delegatima (...)

 • Kontracepcijske pilule prestalo uzimati 28 tisuća žena

  Strah od hormonske pilule koji se u Hrvatskoj pojavio krajem prošle godine bio je neopravdan i izoliran, jer se slično nije dogodilo nigdje u svijetu, a načinio je veliku štetu zbog čega je čak 28 tisuća žena u Hrvatskoj prestalo uzimati hormonske kontraceptive.

<< < 7 8 9 10 11

Stup srama

Iz drugih medija

AEM