Članci s tagom: zakon-o-medicinski-potpomognutoj-oplodnji

 • Javno raspravljam o Zakonu o medicinski potpomognutoj oplodnji

  Javno raspravljam o Zakonu o medicinski potpomognutoj oplodnji

  Sadašnja koalicijska vlada, predvođena SDP-om, u Sabor je prije nekoliko dana uputila novi prijedlog Zakona o medicinski potpomognutoj oplodnji.

 • I nova Vlada uskratila roditeljstvo istospolnim parovima!

  I nova Vlada uskratila roditeljstvo istospolnim parovima!

  Potpredsjednica Vlade i ministrica socijalne politike i mladih Milanka Opačić naglasila je u četvrtak da se prijedlogom Zakona o medicinski pomognutoj oplodnji (...)

 • Rode proslavile deseti rođendan

  Rode proslavile deseti rođendan

  Udruga Roda – Roditelji u akciji proslavila je jučer u Novinarskom domu deseti rođendan. U slavljeničkom duhu Rode su dodijelile i nagrade organizacijama i pojedincima/kama koji su dijelili Rodinu viziju. No uz  nagrade dodijeljena je i anti-nagrada RODIN MUĆAK  kojeg je dobio ministar Darko Milinović, radi donošenja lošega Zakona o potpomognutoj oplodnji.

 • Ministre, moja jajašca nisu za bacanje

  Ministre, moja jajašca nisu za bacanje

  Pozivamo Vas da svi zajedno, bez obzira gdje tih dana bile/bili, na simboličan način pokažemo ministru zdravstva Milinoviću što mislimo o zakonu protiv medicinski potpomognute oplodnje i njegovoj "uspješnosti" koju nam namjerava prezentirati na Plitvicama ovog vikenda. Napominjemo da u njoj svi mogu sudjelovati, bez obzira u kojem gradu se nalazili, a ono što trebate je 10-20 jaja i marker ili vodootporni flomaster.Obavezno skuhajte jaja i na njih napišite: MINISTRE, MOJA JAJAJŠCA  NISU ZA BACANJE.

 • U bolnici Sveti Duh broj umjetnih oplodnji pao za trećinu

  U bolnici Sveti Duh broj umjetnih oplodnji pao za trećinu

  Uspješnost medicinski potpomognute oplodnje u zagrebačkoj bolnici Sveti Duh pala je za čak trećinu. Prema podacima koje je iznijela glavna biologinja dr. Sanja Vujisić Živković, postotak postignutih trudnoća pao je od 31. srpnja, otkad je na snazi novi Zakon o medicinskoj oplodnji, sa 36 na 24 posto.

Iz drugih medija

AEM