Članci s tagom: zagreb

 • 'Audiovizualne umjetnosti mogu doprinijeti ekonomiji u Hrvatskoj'

  'Audiovizualne umjetnosti mogu doprinijeti ekonomiji u Hrvatskoj'

  Projekcijom animiranog filma iz Velikog natjecanja Ernest i Celestine u utorak u 20 sati u kinu Europa otvoren je Svjetski festival animiranog filma- (...)

 • Hrvatska solidarnost uz turske građane i građanke

  Hrvatska solidarnost uz turske građane i građanke

  Ispred turske ambasade u Zagrebu danas je održana akcija solidarnosti u organizaciji tridesetak hrvatskih organizacija civilnog društva s raznih područja koje su (...)

 • Studentska podrška radnicama DTR-a

  Studentska podrška radnicama DTR-a

  Studenti i studentice Filozofskog fakulteta podržali su u ponedjeljak radnice DTR-a koje se već tjednima prosvjednim šetnjama bore za isplatu zaostalih plaća (...)

 • Što nas ove godine očekuje na Animafestu?

  Što nas ove godine očekuje na Animafestu?

  U utorak u kinu Europa održana je press konferencija povodom skorašnjeg otvaranja 23. s vjetskog festivala animiranog filma - Animafesta Zagreb , (...)

 • Kako izvještavati o LGBT temama?

  Kako izvještavati o LGBT temama?

  U Novinarskom domu u Zagrebu prošlog petka i subote održana je međunarodna konferencija na temu LGBT teme i mediji: etičke specifičnosti i pitanje odgovornosti , (...)

 • Stranke i političari na Stupu srama

  Stranke i političari na Stupu srama

  Javna akcija Stup srama, kojom se htjelo upozoriti na nedovoljnu zastupljenost žena na kandidacijskim listama, održana je danas u centru Zagreba.

 • Samozapošljavanje žena

  Samozapošljavanje žena

  Grad Zagreb nositelj je 165.000 eura vrijednog IPA projekta, kojim bi se trebalo omogućiti samozapošljavanje 45 nezaposlenih visokoobrazovanih žena.

 • 'Bez participacije nema demokracije!'

  'Bez participacije nema demokracije!'

  Ljubičasta boja je boja promjene, pa je zato i zaštitna boja nove zagrebačke političke stranke ZA GRAD , koja pretendira promijeniti naše poimanje (...)

 • Neka iduća dva tjedna budu subverzivna!

  Neka iduća dva tjedna budu subverzivna!

  Kino Europa bilo je pravo 'it' mjesto u subotu navečer. Naime, nešto prije 20 sati Europu su 'okupirali' sa svih strana. Na otvorenje 6. Subversive Festivala (...)

 • Održana tribina "Život u transu"

  Održana tribina "Život u transu"

  U srijedu, 24. travnja, u Književnom klubu Booksa održana je četvrta Roza hipnoza, ciklus tribina koje je pokrenulo Udruženje Zagreb Pride, s financijskom podrškom (...)

Stup srama

Iz drugih medija

AEM