Članci s tagom: zadar

 • Moja majka nije poput mene

  Moja majka nije poput mene

  "Kad padne Badnja noć, kad skupimo se svi, mali i veliki, kompletna family", čuje se iz dnevnog boravka dok mama kiti bor. Kiti ga novim i starim kuglicama, kaže da (...)

 • Zaštita žena i manjina na hrvatski način

  Zaštita žena i manjina na hrvatski način

  Kao i na kraju svake godine, i ove vam godine donosimo mali pregled najznačajnih događanja kroz godinu, borba koje smo vodili/e i koje još uvijek vodimo.

 • Rodno uvjetovano nasilje. Sve po zakonu

  Rodno uvjetovano nasilje. Sve po zakonu

  Udruga B.a.B.e. osvrnula se na slučaj Darka Kovačevića Daruvarca, kojeg je sud u petak pustio na slobodu nakon što je bio u istražnom zatvoru šest mjeseci.

 • Međunarodni dan žena u Zadru

  Međunarodni dan žena u Zadru

  Ako se na Međunarodni dan žena nađete u Zadru, priključite se inicijativi građana i građanki koji/e organiziraju Marš za Dan žena s početkom u 17 sati ispred zgrade (...)

 • Ena Jurov: Nemam plan, samo pank!

  Ena Jurov: Nemam plan, samo pank!

  U svijetu gdje za žensku iskrenost nema mjesta bez predrasuda i kritika, mlada kreativna umjetnica Ena Jurov javlja se kao osvježenje i nada, te nas kroz vlastita (...)

 • 'Ponesimo šugamane i vratimo naše plaže'

  'Ponesimo šugamane i vratimo naše plaže'

  Pokret Otoka nastavlja dalje sa svojim zahtjevom za vračanje Zakona na treće čitanje i otvaranje javne rasprave. Pozivaju vas na akciju u srijedu u Zadru (...)

 • Jedino gore od šovinizma je docirajući šovinizam

  Jedino gore od šovinizma je docirajući šovinizam

  Ovoga vikenda Zadranke su uživale u Famous baru... i onda su naišle na portal Antena Zadar koji im je održao lekciju o tome dokle seže sloboda žena.

 • Adria Zadar: Očajne radnice blokirale dolazak stečajnog upravitelja

  Adria Zadar: Očajne radnice blokirale dolazak stečajnog upravitelja

  Radnice zadarske tvrtke za preradu ribe Adria, u kojoj je u utorak pokrenut stečajni postupak , nastavile su i tijekom srijede s blokadom u krugu tvornice.

 • Pokojnici i pokajnici zadarske industrije

  Pokojnici i pokajnici zadarske industrije

  Svima koji su neko vrijeme svog života proveli u Zadru ili mu posvetili imalo pažnje, jasno je vidljivo kako je Zadar grad turizma, čija bi se današnja realnost mogla (...)

 • Zadar će dobiti samoposlugu za siromašne

  Zadar će dobiti samoposlugu za siromašne

  Ovaj zanimljiv projekt propagira socijalnu osviještenost, a funkcionirao bi kao mjesto razmjene određenih dobara. Društvena samoposluga zvala bi se "Vrata (...)

<< < 1 2 3 4 > >>

Stup srama

Iz drugih medija

AEM