Članci s tagom: volontiranje

 • Gdje su rezultati stručnog osposobljavanja bez zasnivanja radnog odnosa?

  Gdje su rezultati stručnog osposobljavanja bez zasnivanja radnog odnosa?

  Iako je prošla gotovo godina dana od kada je ministar rada Mirando Mrsić uveo mjeru poticanja zapošljavanja mladih kroz stručno osposobljavanje bez zasnivanja (...)

 • Volonterstvo prelazi sve uobičajene barijere među ljudima

  Volonterstvo prelazi sve uobičajene barijere među ljudima

  Volonterstvo je najefikasniji način pretakanja univerzalnih ljudskih vrijednosti u svakodnevni život građana i građanki. No, osim što prelazi sve uobičajene barijere (...)

 • Festival Vox Feminae poziva volonterke i volontere

  Festival Vox Feminae poziva volonterke i volontere

  Šesto izdanje Vox Feminae Festivala održava se od 21. do 24. studenog u zagrebačkom kinu Europa. Vox Feminae Festival promiče stvaralaštvo žena i (...)

 • Volontiranje nije neplaćeno stažiranje!

  Volontiranje nije neplaćeno stažiranje!

  Jasmina (40) je žena koja zrači pozitivnom energijom, majka jedne tinejdžerke i volonterka u Savjetovalištu za mlade Luka Ritz .

 • Započelo obilježavanje Europske godine volontiranja 2011.

  Započelo obilježavanje Europske godine volontiranja 2011.

  U povodu obilježavanja Europske godine volontiranja 2011., jučer je održan je tematski okrugli stol "Vrednovanje volonterskog rada u sustavu visokog obrazovanja u RH". Tijekom Europske godine volontiranja u državama EU-a i državama pristupnicama, provodit će se mnogobrojni projekti koji promiču volonterstvo i podižu svijest o važnosti dobrovoljnog rada.   

 • Antonija Hojt volonterka godine

  Antonija Hojt volonterka godine

  Antonija Hojt, volonterka udruge Ženska soba, dobitnica je Volonterskog oskara - nagrade za zagrebačkog volontera godine, koju dodijeljuje Volonterski centar Zagreb. U javnom glasovanju na internetskoj stranici VCZ-a  Antonija Hojt je odnijela 46% od ukupno 1218 glasova građana prikupljenih tijekom dvadeset dana koliko je glasovanje bilo otvoreno.

<< < 1 2

Iz drugih medija

AEM