Članci s tagom: vladimir-seks

 • Jesu li izborne promjene samo iluzija?

  Jesu li izborne promjene samo iluzija?

  Saborski Odbor za Ustav podržao je svih pet prijedloga izmjena Zakona o izboru zastupnika u Hrvatski sabor, a predsjednik Odbora Peđa Grbin (SDP) pritom je (...)

 • Šeks i stranke na stupu srama

  Šeks i stranke na stupu srama

  Samo parlamentarne stranke u državni bi proračun morale uplatiti 2 200 000 kuna, rečeno je tijekom današnje akcije pod nazivom Stup srama održanoj u Zagrebu u organizaciji CESI – Centra za edukaciju, savjetovanje i istraživanje. Tijekom akcije održan je i treći izbor za najseksističku izjavu hrvatskih političara na kojem je pobijedio Vladimir Šeks.

 • Sankcionirajte govor mržnje Vladimira Šeksa!

  Sankcionirajte govor mržnje Vladimira Šeksa!

  Ispadi HDZ-ovih zastupnika, Vladimira Šeksa i Frane Matušića izazvali su ogorčenje i oštre reakcije predstavnika/ca civilnog društva. Aktivistice Autonomne ženske kuće Zagreb osuđuju izjave potpredsjednika Sabora Vladimira Šeksa upućene predsjednici Saborskog odbora za ravnopravnost spolova Gordani Sobol. Mišljenja su da su takve izjave u javnosti nedopustive jer ponižavaju, uvredljive su i seksističke te predstavljaju diskriminaciju po osnovi spola.

 • Sramotni seksizam u Saboru

  Sramotni seksizam u Saboru

  Bez obzira na pojedine ispade i neuspješne kvazi pošalice, zadnjih se godina činilo da je era seksističkih evergreena saborskih zastupnika kao što su (...)

Iz drugih medija

AEM