Članci s tagom: tabloidi

 • Analiza 2/2: Je li trudno tijelo predmet žudnje ili stroj za rađanje?

  Analiza 2/2: Je li trudno tijelo predmet žudnje ili stroj za rađanje?

  Prema nekim kvalitativnim istraživanjima, žene s poremećajem u prehrani izražavaju više straha od tjelesnih promjena u trudnoći od žena koje nisu u riziku od (...)

 • Analiza 1/2: Je li trudno tijelo predmet žudnje ili stroj za rađanje?

  Analiza 1/2: Je li trudno tijelo predmet žudnje ili stroj za rađanje?

  U javnome prostoru već se neko vrijeme u Hrvatskoj i drugim zemljama vode rasprave o reproduktivnim pravima žena, s posebnim naglaskom na pravo na pobačaj.

 • Kako razgovaramo o ovisnosti

  Kako razgovaramo o ovisnosti

  Vjerojatno ste već čule_i o nedavnoj hospitalizaciji glumice i pjevačice Demi Lovato . Dok su u početku neki izvori navodili da je Lovato hospitalizirana zbog (...)

 • Gdje su kvalitetni uzori za mlade djevojke?

  Gdje su kvalitetni uzori za mlade djevojke?

  U društvu opsjednutom slavom i poznatim osobama, mladim se djevojkama neprestano šalju pogrešne poruke. Prema rezultatima istraživanja o stavovima britanskih djevojaka iz 2011. godine, devedeset posto ispitanih tinejdžerki izjavilo je da su mediji previše usmjereni na fizički izgled, a premalo na postignuća žena. Sedamdeset i dva posto smatra da bi u poslovnom svijetu i političkim vodama trebalo biti više žena. S druge strane, 44% ispitanica kao svoj uzor navodi pop zvijezdu Cheryl Cole; čini se da upornost i odlučnost jedne Oprah Winfrey (12%) ili postignuća jedne JK Rowling (1%) nisu pretjerano impresionirali mlade Britanke.

Iz drugih medija

AEM