Članci s tagom: skole

 • Predstavljena konačna verzija zdravstvenog odgoja

  Predstavljena konačna verzija zdravstvenog odgoja

  Dijelom izmijenjeni program zdravstvenog odgoja za osnovne i srednje škole predstavljen je u danas u Ministarstvu znanosti, obrazovanja i sporta.

 • Istraživanje o percepciji homoseksualnosti među hrvatskim tinejdžerima i tinejdžericama

  Istraživanje o percepciji homoseksualnosti među hrvatskim tinejdžerima i tinejdžericama

  Istraživanje Queer Zagreba, provedeno u devet zagrebačkih srednjih škola na uzorku od 322 učenika i učenica i 117 profesorica i profesora, pokazalo je da su (...)

 • CESI o zdravstvenom odgoju!

  CESI o zdravstvenom odgoju!

  Ministarstvo znanosti i obrazovanja na svojim je službenim stranicama u srijedu konačno objavilo dugo očekivanu odluku o uvođenju, praćenju i vrednovanju provedbe (...)

 • Godišnje nagrade za volonterstvo i sudioničku demokraciju

  Godišnje nagrade za volonterstvo i sudioničku demokraciju

  Nacionalna zaklada za razvoj civilnog društva dodijelila je godišnje nagrade za volonterstvo osnovnim i srednjim školama te godišnje nagrade za sudioničku demokraciju jedinicama lokalne i područne (regionalne) samouprave. Dodjela nagrada održana je u muzeju "Mimara", u Zagrebu. Nagrade "Škola - prijatelj zajednice" i "Zajedno za bolje" nagrađenima su uručili Cvjetana Plavša-Matić i Boris Hajoš.

 • Nasilje u školama

  Nasilje u školama

  "Ej ti, plosnata kurvo", čuje se na hodniku jedne osnovne škole dok njime prolazi omanja učenica. Djevojčica nije skrivila baš ništa, osim što se još uvijek ne može pohvaliti oblinama. No, čak i kada bi bila među razvijenijim učenicama škole, komentari i pogrdni izrazi koje bi joj dobacivali ostali dječaci ne bi bili ništa manje uvredljivi.

<< < 1 2

Iz drugih medija

AEM