Članci s tagom: sisak

 • Sjeme kao pokret otpora

  Sjeme kao pokret otpora

  Četvrti Forum za prehrambeni suverenitet ove je godine iznimno u proljetnom terminu, održan u Sisku baš zato što ga je odabrala sama dr .

 • Polagana smrt sisačke industrije

  Polagana smrt sisačke industrije

  Sisak je grad duge povijesti. Oduvijek se u njemu živjelo, trgovalo, proizvodilo. Kako to u životu biva, nekad s boljim uspjehom, a nekad s lošijim.

 • Obrazovanje protiv korupcije

  Obrazovanje protiv korupcije

  U petak, 31. listopada u gradskoj vijećnici Grada Siska održan je okrugli stol pod nazivom Obrazovanje protiv korupcije . Cilj okruglog stola bio je (...)

 • 20 godina uspješne glazbene karijere The Bambi Molestersa

  20 godina uspješne glazbene karijere The Bambi Molestersa

  Povodom 20. godišnjice postojanja kultnog sisačkog surf rock benda, The Bambi Molesters, razgovarale smo s basisticom i ikonom benda, Ladom Furlan Zaborac .

 • Radnička fronta traži nacionalizaciju INA-e

  Radnička fronta traži nacionalizaciju INA-e

  Ovih dana svjedočimo još jednom vrlo poznatom obrascu iz posljednjih 25 godina – riječ je o privatiziranom poduzeću u kojem se počelo govoriti o zatvaranju (...)

 • Molitve u pet hrvatskih gradova protiv ženskih prava

  Molitve u pet hrvatskih gradova protiv ženskih prava

  Ove jeseni i u vašim gradovima! Nakon zagrebačkih okupljanja pod nazivom 40 dana za život u vrijeme korizme, ova kampanja održat će se od 24. rujna do 2. studenog (...)

 • Zašto nadležne institucije ništa ne poduzimaju?

  Zašto nadležne institucije ništa ne poduzimaju?

  Peticija za sankcioniranje liječnice u sisačkoj bolnici, o čemu smo izvještavale krajem prošlog tjedna , skupila je do danas više od 3400 potpisa.

 • Peticija za sankcioniranje liječnice Milice Ikonomove

  Peticija za sankcioniranje liječnice Milice Ikonomove

  Prije samo nekoliko dana, točnije 31. srpnja, na Facebooku je osnovana grupa "Majka ima pravo znati". Do danas, grupa je okupila preko 4.000 članova/ica.

 • Po njima se ništa neće zvati

  Po njima se ništa neće zvati

  Stanovnici hrvatskih gradova ostaju bez neprocjenjivih resursa. Nema drugog Srđa, nema drugog Muzila, nema drugog Velikog Kaptola. To možeš upropastiti samo jednom (...)

 • Al' se nekad dobro živjelo

  Al' se nekad dobro živjelo

  Socijalističko samoupravljanje gledano iz današnje perspektive prava radnika izgleda kao bajka. Neki se s time neće složiti no današnje preživljavanje od vlastita rada (...)

1 2 > >>

Stup srama

Iz drugih medija

AEM