Članci s tagom: seksualnost

 • Upalimo klimu

  Upalimo klimu

  Nakon najprije odgođene prve press konferencije, nakon primjerenog dočeka i ispraćaja Judith Reisman na Fakultetu političkih znanosti, nakon potpunog debakla u (...)

 • Reisman će otići, ali oni ostaju

  Reisman će otići, ali oni ostaju

  Danas je Judith Reisman sa svojim suradnikom Timothyem Tateom gostovala u Hrvatskom saboru na poziv Kluba zastupnika HDZ-a . Bio je to jedan tužan skup.

 • Otkazana tribina o seksualnom odgoju na Filozofskom fakultetu

  Otkazana tribina o seksualnom odgoju na Filozofskom fakultetu

  VELIKA dvorana Filozofskog fakulteta u Zagrebu, popularna "sedmica", večeras je jednostavno bila premala za sve koji žele prisustvovati sučeljavanju Judith Reisman (...)

 • Studenti i studentice FPZg-a raskrinkali Judith Reisman

  Studenti i studentice FPZg-a raskrinkali Judith Reisman

  U Hrvatskoj postoje klinci koji razmišljaju svojom glavom - može se zaključiti nakon predavanja Judith Reisman na Fakultetu političkih znanosti , jer (...)

 • Judith Reisman u Hrvatskom saboru

  Judith Reisman u Hrvatskom saboru

  GRAĐANSKA inicijativa Glas razuma - Pokret za sekularnu Hrvatska , udruge David , Protagora , Centar za građansku hrabrost i inicijative Građanska (...)

 • O dr. Kinseyu

  O dr. Kinseyu

  Alfred C. Kinsey rođen je u Hobokenu, New Jersey, 23. lipnja 1894. Umro je 25. kolovoza 1956. g. u Bloomingtonu, Indiana. Magistrirao je biologiju i psihologiju (...)

 • "Primarna uloga žene je ugađanje muškarcu"

  "Primarna uloga žene je ugađanje muškarcu"

  Jučerašnja HTV-ova talk-show emisija 8. kat , naslovljena "Uspješni, zgodni i sami" razjasnila je svekolikom hrvatskom pučanstvu gdje je u muško-ženskim (...)

 • Amir Hodžić: Zbog mene je Kaptol krenuo u dosad najveću pobunu u Hrvatskoj

  Amir Hodžić: Zbog mene je Kaptol krenuo u dosad najveću pobunu u Hrvatskoj

  Otkad je moj priručnik u literaturi za spolni odgoj, postao sam najcitiraniji autor! Ponosan sam što je toliko ljudi pročitalo te citate! To je velik uspjeh! (...)

 • Očevi, ne posjedujete svoje kćeri

  Očevi, ne posjedujete svoje kćeri

  U New Yorku se otac nedavno pojavio ispred škole svoje kćeri mašući lancem i lokotom, bez imalo šale, kako bi saznao tko ima spolni odnos s njegovom kćeri.

 • Žene HIV-om najčešće zarazi stalni partner

  Žene HIV-om najčešće zarazi stalni partner

  Zašto su žene posebno ranjive na HIV? Koliko je u Hrvatskoj oboljelih od HIV-a? Kakav je položaj žena koje žive s HIV-om u društvu? Zašto nasilje nad ženama igra (...)

<< < 6 7 8 9 10 > >>

Iz drugih medija

AEM