Članci s tagom: pussy-riot

 • Pussy Riot proglašene krivima

  Pussy Riot proglašene krivima

  Tri djevojke koje se sumnjiči da su dio punk skupine Pussy Riot proglašene su krivima za huliganizam ! Na sudu je bilo riječi o tome kako nisu smjele na (...)

 • Le Zbor prosvjednom akcijom stao uz Pussy Riot!

  Le Zbor prosvjednom akcijom stao uz Pussy Riot!

  Članice Le Zbora i njihovi prijatelji i prijateljice u četvrtak su se točno u podne okupili kao slobodne građanke i građani pred ruskom ambasadom u Zagrebu ne bi (...)

 • U Putinovoj Rusiji nema milosti za žene

  U Putinovoj Rusiji nema milosti za žene

  U današnjoj Rusiji izražavanje mišljenja protiv vladajućeg režima često se proglašava kaznenim djelom. Putinov autoritarni i seksistički režim ne dopušta borbu za (...)

 • Počelo suđenje antiputinovskim pankericama

  Počelo suđenje antiputinovskim pankericama

  Početkom prošlog tjedna napokon je počelo suđenje aktivističkom kolektivu Pussy Riot za "huliganizam iz vjerske mržnje ili neprijateljstva" .

 • Pussy Riot: punkerice protiv Putina

  Pussy Riot: punkerice protiv Putina

  Dva puna dana obilazim Moskvu i razgovaram s ljudima o Pussy Riotu; zanima me što misle o članicama punk-rock skupine koje su u veljači pjevale u moskovskoj katedrali (...)

 • Aktivistkinja Femena 'napala' ruskog patrijarha

  Aktivistkinja Femena 'napala' ruskog patrijarha

  Aktivistkinja ukrajinske feminističke grupe Femen , Yana Zhdanova , bacila se golih grudi na patrijarha ruske pravoslavne crkve Kirila po njegovu (...)

 • Vladimir Putin u strahu od Pussy Riota!

  Vladimir Putin u strahu od Pussy Riota!

  Pet članica punk benda Pussy Riot ove su veljače ušle u crkvu Krista Spasitelja u Moskvi te na oltaru pjevale i molile se Bogorodici da ih oslobodi Putina.

<< < 1 2 3 4

Iz drugih medija

AEM