Članci s tagom: pussy-riot

 • Sloboda za Pussy Riot!

  Sloboda za Pussy Riot!

  Zastupnici ruskog parlamenta prihvatili su prijedlog predsjedničke amnestije pokrenut u povodu 20. obljetnice ustava. Amnestija će obuhvatiti tisuće (...)

 • Putin kaže: pomilovanje

  Putin kaže: pomilovanje

  Članice benda Pussy Riot i aktivisti organizacije Greenpeace pomilovani su jučer ukazom predsjednika Rusije Vladimira Putina, a zahtjev za pomilovanjem ruskog tajkuna (...)

 • Nestala Nadežda Tolokonikova

  Nestala Nadežda Tolokonikova

  Lokacija Nadežde Tolokonikove nepoznata je od 21.listopada, a njenim je roditeljima rečeno da će njenu novu lokaciju doznati u roku od deset dana.

 • Nadežda Tolokonikova nastavlja štrajk glađu

  Nadežda Tolokonikova nastavlja štrajk glađu

  Nadežda Tolokonikova , jedna od dviju zatočenih mladih žena iz ruske skupine Pussy Riot , nastavila je u petak štrajk glađu nakon što je premještena iz bolnice u (...)

 • Rusija odbila zahtjev članica Pussy Riota

  Rusija odbila zahtjev članica Pussy Riota

  Unatoč pritisku Amnesty Internationala i svjetske javnosti, sud u Rusiji je odbio u petak zahtjev Nadežde Tolokonjikove i Maria Alekhina , članica punk (...)

 • Svjetske glazbenice i glazbenici traže oslobađanje članica Pussy Riot

  Svjetske glazbenice i glazbenici traže oslobađanje članica Pussy Riot

  Amnesty International objavio je jučer kako više od sto svjetski poznatih glazbenica i glazbenika traži oslobođenje članica ruskog punk benda Pussy Riot , (...)

 • Pogledajte novi video Pussy Riot!

  Pogledajte novi video Pussy Riot!

  Godinu dana nakon što je moskovski sud osudio tri članice ruskog punk benda Pussy Riot zbog prosvjeda protiv nedemokratske vladavine Vladimira Putina , one su (...)

 • Putin za kažnjavanje članica Femena

  Putin za kažnjavanje članica Femena

  Rusija je u ponedjeljak pozvala Njemačku da kazni prosvjednice koje su ogolile grudi demonstrirajući protiv ruskog predsjednika Vladimira Putina tijekom njegova (...)

 • Riot grrrl pokret: Glazbene revolucionarke

  Riot grrrl pokret: Glazbene revolucionarke

  Prošlo je 20 godina od britanske turneje Bikini Killa i Huggy Beara. Jesu li pobunjene glazbenice nešto promijenile? U ožujku 1993. dva benda – jedan (...)

 • Pussy Riot žale se Europskom sudu za ljudska prava

  Pussy Riot žale se Europskom sudu za ljudska prava

  Članice ruskog punk banda Pussy Riot žalile su se Europskom sudu za ljudska prava zbog kršenja njihovih temeljnih prava tijekom sudskog postupka u Rusiji.

<< < 1 2 3 4 > >>

Iz drugih medija

AEM