Članci s tagom: privatizacija

 • Indija: 180 milijuna radnika i radnica na ulicama

  Indija: 180 milijuna radnika i radnica na ulicama

  Početkom rujna više od 180 milijuna radnika i radnica napustilo je svoja radna mjesta i izišlo na ulice Indije, čime je taj generalni štrajk postao najveći ikada (...)

 • Otpeglajte od Kamenskog

  Otpeglajte od Kamenskog

  Da Kamensko i njegove Radnice sustavno služe populističkom PR-u naših političara i političarki, toga bi već većina ljudi u Republici Hrvatskoj trebala biti svjesna.

 • Patka je podvaljena, ovaj, potpisana

  Patka je podvaljena, ovaj, potpisana

  U Beogradu je danas potpisan Ugovor o zajedničkom ulaganju u projekt "Beograd na vodi", čija je vrijednost oko 3,5 milijardi eura. Ugovor su potpisali potpredsjednica (...)

 • Prosvjetni radnici/ice: višak ste!

  Prosvjetni radnici/ice: višak ste!

  Prosvjetni radnici/ice u Srbiji, koji s minimumom procesa rada štrajkaju već pet mjeseci, najavljuju radikalizaciju protesta tako što će sutra potpuno obustaviti rad (...)

 • Polagana smrt sisačke industrije

  Polagana smrt sisačke industrije

  Sisak je grad duge povijesti. Oduvijek se u njemu živjelo, trgovalo, proizvodilo. Kako to u životu biva, nekad s boljim uspjehom, a nekad s lošijim.

 • Imate za kapitaliste, a nemate za radnike i radnice?

  Imate za kapitaliste, a nemate za radnike i radnice?

  Inicijativa Radnička fronta prosvjedom se u središtu Zagreba suprotstavila privatizaciji Imunološkog zavoda ocjenjujući da bi se njome uništilo tvrtku od javnog (...)

 • Pokojnici i pokajnici zadarske industrije

  Pokojnici i pokajnici zadarske industrije

  Svima koji su neko vrijeme svog života proveli u Zadru ili mu posvetili imalo pažnje, jasno je vidljivo kako je Zadar grad turizma, čija bi se današnja realnost mogla (...)

 • Nada Dimić - dvostruka kolektivna amnezija

  Nada Dimić - dvostruka kolektivna amnezija

  Sljedeće subote, 13. rujna u 11 sati u sklopu Urban Festivala13 Natrag na trg! Zagrebački trgovi ne pamte žene bit će organizirana dvosatna šetnja užim centrom (...)

 • Po njima se ništa neće zvati

  Po njima se ništa neće zvati

  Stanovnici hrvatskih gradova ostaju bez neprocjenjivih resursa. Nema drugog Srđa, nema drugog Muzila, nema drugog Velikog Kaptola. To možeš upropastiti samo jednom (...)

 • Okupljeni u povorku Marša solidarnosti, građani i građanke prošetali/e Zagrebom

  Okupljeni u povorku Marša solidarnosti, građani i građanke prošetali/e Zagrebom

  Šestu godinu za redom ulicama Zagreba prošetali su građani/ke okupljeni u povorku Marša solidarnosti. Ovogodišnji Marš, kojeg su organizirali Mladi antifašisti i (...)

1 2 > >>

Stup srama

Iz drugih medija

AEM