Članci s tagom: pride

 • Prvi Osijek Pride najavljen za 6. rujna

  Prvi Osijek Pride najavljen za 6. rujna

  Povorka ponosa Osijek Pride 2014. godine održat će se u subotu, 06. rujna 2014. godine u organizaciji udruge LiberOs Osijek, koja je osnovana s ciljem zaštite ljudskih (...)

 • Održan prvi Montenegro Pride

  Održan prvi Montenegro Pride

  U Podgorici je danas održana Povorka ponosa pod nazivom Montenegro Pride , kojoj je prisustovalo oko 100 sudionika/ica, prenose crnogorski mediji.

 • 'Sinoćnji Prajd u Beogradu napokon je mirisao na pobunu'

  'Sinoćnji Prajd u Beogradu napokon je mirisao na pobunu'

  Unatoč zabrani u noći sa 27. na 28. rujna održana je beogradska Parada ponosa. Oko 200 aktivista i aktivistkinja među kojima su bili i gosti i gošće iz regije (...)

 • Kako djeci približiti LGBT teme?

  Kako djeci približiti LGBT teme?

  Neki dan smo suprug i ja imali otvorenu raspravu s našom osmogodišnjom pokćerkom o jednakim pravima i državnom mjesecu LGBT borbe. Možda me smatraju stručnjakinjom na (...)

 • Treći splitski Pride!

  Treći splitski Pride!

  Danas se u Splitu održava treći Split Pride . Policija je najavila blaže mjere osiguranja u odnosu na prethodne godine, a očekuje se i dosad najveći broj sudionika (...)

 • 'Nikad ne bih ni spominjala da sam lezbijka da se ne radi o društvenom problemu'

  'Nikad ne bih ni spominjala da sam lezbijka da se ne radi o društvenom problemu'

  Filmska kritičarka, književnica i prevoditeljica Mima Simić tokom svog današnjeg gostovanja u emisiji Nedjeljom u 2 priznala je kako 'voli život na rubu' te (...)

 • 'Ne možete raspisivati referendum o ljudskim pravima'

  'Ne možete raspisivati referendum o ljudskim pravima'

  Koordinatorica udruge Kontra , Sanja Juras komentira aktualne događaje i potpisivanje peticije koju je pokrenula inicijativa U ime obitelji (...)

 • Neće biti Povorke ponosa u Rijeci

  Neće biti Povorke ponosa u Rijeci

  Udruga Lori obznanila je kako se ove godine neće održati prva Povorka ponosa u Rijeci. "Prije dvadesetak dana raspisan je poziv za prijavljivanje u (...)

 • Prva Povorka ponosa u Crnoj Gori?

  Prva Povorka ponosa u Crnoj Gori?

  Predstavnik LGBT Foruma progres Zdravko Cimbaljević najavio je da će Povorka ponosa 'možda biti održana ove godine u Podgorici', prenosi Radio Sarajevo.

 • Živila pička

  Živila pička

  Kada je Teni* doletjela šaka u leđa, nije stala, nije se osvrnula, nije se ni prepala. Samo je u pola glasa Lei rekla: "Evo opet, Kralju" i nastavile su hodati.

<< < 1 2 3 4 > >>

Stup srama

Iz drugih medija

AEM