Članci s tagom: predsjednicki-izbori

 • Država nije ničiji gazda

  Država nije ničiji gazda

  Kandidatkinja za predsjednicu države Vesna Pusić u subotu je drugi put tijekom svoje predizborne kampanje boravila u Zadru. U Callegro centru, na javnoj tribini (...)

 • Žene u politici: promjena paradigme

  Žene u politici: promjena paradigme

  Na tribini Centra za ženske studije 'Žene u politici: promjena paradigme' dvije predsjedničke kandidatkinje izjasnile su se da je pozicija žena u politici doista bolja no dosad, o čemu svjedoči i aktualna predsjednička kampanja. 'Nisam na Olimpijadi i nisam došla sudjelovati, nego pobijediti jer su žene na ovim izborima kvalitetnije kandidatkinje, obrazovanije i nemaju mrlje', rekla je Vesna Pusić.

 • Otvorena vrata anonimnim donacijama

  Otvorena vrata anonimnim donacijama

  Najmanje dvoje predsjedničkih kandidata - Milan Bandić i Vesna Pusić - pronašli su rupu, ako ne i krater u zakonu i načinima financiranja vlastitih kampanja.

 • Ne treba potcjenjivati prosudbu građana na izborni dan

  Gordana Simonović razgovarala je za Libelu s kandidatkinjom za predsjednicu RH Vesnom Škare Ožbolt. Gospođo Škare-Ožbolt, vi ste jedna od dviju (...)

 • Možda...Ko zna...

  Možda je od grlobolje, glavobolje i šmrcavog nosa koji me tjera da budem budna u ovo čudnovato vrijeme. Možda je nostalgija. Možda su moje nježne godine. Ko zna.

 • Razgovarajte s predsjedničkim kandidatima/kinjama

  U četvrtak, 26. studenog 2009. , u prostorijama Društva sveučilišnih nastavnika i drugih znanstvenika (Zagreb, A. Hebranga 17), u vremenu od 18 do 20 sati, održati (...)

 • Pusić: Umjesto da kazni nasilnika, sustav ga izjednačava sa žrtvom

  Pusić: Umjesto da kazni nasilnika, sustav ga izjednačava sa žrtvom

  Sustav (centri za socijalnu skrb, policija i sudstvo), umjesto da sankcionira nasilnika, često ga izjednačava sa žrtvom nasilja, koja osim obiteljskog proživljava i (...)

 • I službeno započela predsjednička kampanja

  I službeno započela predsjednička kampanja

  Izborna promidžba za izbor novoga hrvatskog predsjednika ili predsjednicu službeno počinje u četvrtak, 19. studenoga, a trajat će nešto dulje od mjesec dana, do 25. (...)

 • Mislim...mislim...mislim

  Predsjedničkim kandidatima 'Slobodna' je ponudila da ukratko iznesu svoje stavove o temama koje su zaokupljale hrvatsku javnost posljednjih nekoliko godina, od odnosa (...)

 • 'Hrvatska će dobiti prvu predsjednicu'

  'Hrvatska će dobiti prvu predsjednicu'

  "Očekujem da ću 27. prosinca ući u drugi izborni krug i nakon toga pobijediti te da će Hrvatska dobiti svoju prvu predsjednicu", izjavila je Pusić novinarima.

<< < 3 4 5 6 7 > >>

Stup srama

Iz drugih medija

AEM