Članci s tagom: mreza-mladih-hrvatske

 • Nezaposlenost mladih jedan je od većih problema u Hrvatskoj

  Nezaposlenost mladih jedan je od većih problema u Hrvatskoj

  Mreža mladih Hrvatske na svojim je stranicama objavila priopćenje za javnost koje prenosimo u cijelosti. Mreža mladih Hrvatske (MMH), krovna organizacija (...)

 • Ima li mjesta za mlade žene u svijetu rada?

  Ima li mjesta za mlade žene u svijetu rada?

  Dok Vlada pod krinkom fleksibilizacije zapošljavanja želi 'progurati' nesigurne oblike rada te smanjiti radnička prava izmjenama Zakona o radu, položaj mladih u (...)

 • Garancijom za mlade do smanjenja nezaposlenosti?

  Garancijom za mlade do smanjenja nezaposlenosti?

  Nezaposlenost mladih dvostruko je veća od broja starijih odraslih. Uz to što je mladim osobama teže naći posao, uvjeti njihova rada su vrlo nestabilni, zato što, (...)

 • Svaka peta mlada osoba u povećanom je riziku od siromaštva

  Svaka peta mlada osoba u povećanom je riziku od siromaštva

  Danas je Mreža mladih Hrvatske održala je performans ispred Vlade RH kako bi upozorila da je položaj mladih u Hrvatskoj i dalje iznimno loš te da mladima (...)

 • Mirela Travar: Mladi iz regije nisu politički obrazovani

  Mirela Travar: Mladi iz regije nisu politički obrazovani

  Mirela Travar , glavna tajnica Mreže mladih Hrvatske za Radio Sarajevo govori kako procese integracije iskoristiti na najbolji način.

 • MMH izabrala novo vodstvo i proslavila 10 godina djelovanja

  MMH izabrala novo vodstvo i proslavila 10 godina djelovanja

  U Topuskom se proteklog vikenda, 22. i 23.3. 2013., održala godišnja Skupština Mreže mladih Hrvatske, krovne organizacije mladih u Hrvatskoj, koja broji preko 60 (...)

 • Gejevi i lezbijke mogu proživjeti cijeli život nevidljivi

  Gejevi i lezbijke mogu proživjeti cijeli život nevidljivi

  Za razliku od boje kože koju ne možete sakriti, gejevi i lezbijke mogu proživjeti cijeli život nevidljivi, ali politički je problem kada se ne pobunite zato što su druge homoseksualne osobe ugrožene. Problem je što su u Hrvatskoj vidljivi samo LGBT aktivisti. Osobe same sebe čine nevidljivima, jer ne žele izgubiti privilegije koje imaju u društvu. Gay pride je jedan dan vidljivosti u odnosu na ostala 364 dana. Na taj dan se vidi presjek hrvatskog društva. Nisu to samo neki čudaci desničari, nego i drugi ljudi koji stoje sa strane i pljuju. Kad hodaš u povorci i osjetiš tu mržnju, u tom trenutku znaš da problem postoji.

<< < 1 2 3

Stup srama

Iz drugih medija

AEM