Članci s tagom: mirela-holy

 • 'Plan 21 je ugovor kojeg je Vlada sklopila s građanima i građankama i mora ga poštovati'

  'Plan 21 je ugovor kojeg je Vlada sklopila s građanima i građankama i mora ga poštovati'

  Tijekom jučerašnjeg dana u Saboru došlo je ozbiljno razmimoilaženja u mišljenju stranačke kolegice i kolege. Bivša ministrica zaštite okoliša i prirode Mirela Holy (...)

 • Grand PRix Sanji Sarnavki

  Grand PRix Sanji Sarnavki

  Dugogodišnja predsjednica udruge B.a.b.e. Sanja Sarnavka dobila je Grand PRix za komunikatora 2012. godine. Godišnju nagradu Hrvatske udruge za (...)

 • Održana "vještičja" promocija knjige Mirele Holy i Sonje Hodak

  Održana "vještičja" promocija knjige Mirele Holy i Sonje Hodak

  'E, vala, dobro da je ova mala odje… iz Vlade, a ova druga iz novina. Bar su pošten roman napisale, kad već tamo nisu mogle pošteno radit! Ha?? Nije roman? (...)

 • Mirela Holy - atipična političarka i žrtva vlastitog karaktera

  Mirela Holy - atipična političarka i žrtva vlastitog karaktera

  Daj, ne budi komična, misliš li da bi vrla ministrica pomogla tebi ili meni da smo se našle u škripcu? Ovako bih nekako mogla sažeti komentare ljudi koji (...)

 • Vlada ostala bez ministrice

  Vlada ostala bez ministrice

  Nakon što je u javnost pušteno tri mjeseca staro pismo u kojem pokušava spriječiti da tajnica u HŽ-u postane žrtvom postizbornog "pročišćavanja" poduzeća , (...)

 • Vlada krenula s izradom Zakona o registriranom partnerstvu!

  Vlada krenula s izradom Zakona o registriranom partnerstvu!

  Na tribini održanoj u četvrtak u kinu Grič u organizaciji Heinrich Boll Stiftunga na temu utjecaja proširenja EU na status LGBT prava, jedna od panelistica, (...)

 • 'Pokrećemo ekofeminističko selo'

  'Pokrećemo ekofeminističko selo'

  Ministrica zaštite okoliša i prirode, Mirela Holy, je jedna od tri feministkinje u Vladi Republike Hrvatske. Sukladno njenoj novoj funkciji, razgovarale smo s njom o mnogo toga, od utjecaja ekologije na živote žena preko ideja za rodno - osjetljive projekte do planova kako ostvariti koncept Zelenog novog dogovora. Više pročitajte u tekstu!

 • Ništa se neće promijeniti na bolje ako ćemo svi samo kritizirati i 'pljuvati'

  Ništa se neće promijeniti na bolje ako ćemo svi samo kritizirati i 'pljuvati'

  obrazovanje: Nakon završene osnovne škole upisala sam Školu za primijenjenu umjetnost u kojoj sam završila smjer odjevni (modni) dizajn.

 • Građanski nadzor vlasti biti će nužan

  Građanski nadzor vlasti biti će nužan

  U dvorani HND-a održana je 21.11.2011. javna tribina organizacija civilnoga društva okupljenih u Platformi 112 -Za Hrvatsku vladavine prava s predstavnicima i predstavnicama nekoliko stranaka, koalicija i nezavisnih lista koje izlaze na parlamentarne izbore 2011. Rasprava je pokazala da će, ma kako saziv novog Sabora izgledao, jaki građanski i medijski nadzor biti i nadalje nužan korektiv vlasti. 

 • Ništa o ženskim pravima na hrvatskim pravnim fakultetima

  Ništa o ženskim pravima na hrvatskim pravnim fakultetima

  "Kriza političke imaginacije i transformativni potencijal zelene politike" naziv je Zelene Akademije 2020 koja se u organizaciji Heinrich Boll Stiftunga i uz podršku Green European Foundation održala krajem kolovoza na otoku Visu. Prenosimo izvještaj sa panela o rodu na kojem se raspravljalo o transrodnosti, rodnoj politici...

<< < 1 2 3 > >>

Iz drugih medija

AEM