Članci s tagom: konferencija

 • Pripadnice nacionalnih manjina i pitanje političke participacije

  Pripadnice nacionalnih manjina i pitanje političke participacije

  Povodom predstojećih lokalnih izbora, Centar za ženske studije organizirao je konferenciju za medije kojom se željelo ukazati na političku participaciju žena (...)

 • Postizanje rodne ravnopravnosti: Izgradnja savezništva u politici i civilnom društvu

  Postizanje rodne ravnopravnosti: Izgradnja savezništva u politici i civilnom društvu

  U Hrvatskom saboru, 28. veljače održana je konferencija na temu Postizanje rodne ravnopravnosti: izgradnja ženskog savezništva u politici i civilnom društvu .

 • Ravnopravne! Sudjelovanje žena u odlučivanju na lokalnoj razini

  Ravnopravne! Sudjelovanje žena u odlučivanju na lokalnoj razini

  U Hrvatskoj imamo samo jednu županicu od ukupno 20 biranih župana, šest gradonačelnica od 127 biranih gradonačelnika i 21 načelnicu od 429 načelničkih mjesta, dok je u (...)

 • Novi izazovi i ograničenja novinarstva

  Novi izazovi i ograničenja novinarstva

  Svake godine Mreža kuća ljudskih prava organizira Regionalni sastanak branitelja i braniteljica ljudskih prava. Tako je ove godine Kuća ljudskih prava u (...)

 • "Više žena tamo gdje su moć i novac"

  "Više žena tamo gdje su moć i novac"

  Potrebno je više žena tamo gdje su moć i novac, tamo gdje se stvarno odlučuje, istaknula je premijerka Jadranka Kosor otvarajući Regionalnu konferenciju o ulozi žena u ekonomskom rastu u jugoistočnoj Europi. Regionalnu inicijativu za unapređenje ženskog poduzetništva, na kojoj sudjeluje više od 170 poduzetnica iz osam zemalja jugoistočne Europe, organizirala je Zagrebačka škola ekonomije i menadžmenta u suradnji s američkim Ministarstvom vanjskih poslova i veleposlanstvom u Hrvatskoj.

 • O konferenciji "Feminizam poslije utopije"

  O konferenciji "Feminizam poslije utopije"

  Povodom obilježavanja 15 godina djelovanja Centra za ženske studije, dana 24. travnja 2010. godine, u Novinarskom domu u Zagrebu održana je međunarodna konferencija (...)

 • Žene pokretačice promjena

  Žene pokretačice promjena

  Konferencija je održana 03. ožujka 2010. godine u organizaciji tvrtki Filaks d.o.o. i Incremedia d.o.o. i pod pokroviteljstvom Gordane Sobol, predsjednice Odbora za (...)

<< < 1 2 3

Stup srama

Iz drugih medija

AEM