Članci s tagom: kampanja

 • U ovoj zemlji žene su isključivo studentice

  Tako bi se bar dalo zaključiti iz programskih spotova predsjedničkih kandidata. Naime, i u spotu Ive Josipovića i u spotu Damira Kajina prikazuju se (...)

 • Biografije kandidatkinja za predsjednicu

  VESNA PUSIĆ *datum i mjesto rođenja: 25. ožujka 1953., Zagreb *zanimanje: sveučilišna profesorica *radno mjesto: Filozofski fakultet, Hrvatski (...)

 • Oglas Ženske sobe osvojio nagradu

  Oglas Ženske sobe osvojio nagradu

  Na najvećoj europskoj dodjeli nagrada, nizozemskom Eurobestu, s preko 4000 prijavljenih radova iz 35 zemalja, interaktivni print oglas za Žensku sobu osvojio je bronzu u kategoriji kreativne upotrebe medija. Ovo je prva nagrada za Hrvatsku na ovom prestižnom europskom festivalu. Oglas je izradila agencija Imago u svrhu kampanje Ženske sobe "STOP seksualnom nasilju".

 • Vesna Pusić objavila spotove na Youtube.com

  Danas su na Youtube-u konačno osvanuli i predizborni spotovi Vesne Pusić. I dok jedan spot govori o korupciji i pravednosti te sasvim moguće aludira na image (...)

 • Otvorena vrata anonimnim donacijama

  Otvorena vrata anonimnim donacijama

  Najmanje dvoje predsjedničkih kandidata - Milan Bandić i Vesna Pusić - pronašli su rupu, ako ne i krater u zakonu i načinima financiranja vlastitih kampanja.

 • Županica Lovrić prikazana kao Ceca

  Županica Lovrić prikazana kao Ceca

  Veliki jumbo plakati s likom srpske folk zvijezde Cece Ražnatović i tekstom "Koncert u Novom Sadu - 100% rasprodano", osvanuli su u ponedjeljak ujutro u Sisku.

 • Kandidatu/kinji za gradonačelnika/cu za kampanju trebaju bar tri milijuna kuna

  Ako se pokaže točnom informacija kako će lokalni izbori službeno biti raspisani već 18. ožujka, onda vam to znači da će u šest tjedana kampanje - doći do zamora (...)

 • Nema moderne europske demokracije bez rodne ravnopravnosti!

  Nema moderne europske demokracije bez rodne ravnopravnosti!

  Kampanja Europskog ženskog lobija "Nema moderne europske demokracije bez rodne ravnopravnosti" ima za cilj povećati prisutnost žena na najvišoj razini europske politike, kao i ohrabriti žene i glasače/glasačice općenito, da glasuju na sljedećim europskim izborima.

<< < 4 5 6 7 8

Stup srama

Iz drugih medija

AEM