Članci s tagom: jutarnji-list

 • Markić proglašena krivom za klevetu, Simić: 'Osjećam se kao na dodjeli Oskara'

  Markić proglašena krivom za klevetu, Simić: 'Osjećam se kao na dodjeli Oskara'

  Željka Markić , čelnica ultrakonzervativne udruge U ime obitelji i pokretačica iz nje proizašle političke stranke, danas je pred Općinskim kaznenim sudom u (...)

 • Gospodinov pohod na porod

  Gospodinov pohod na porod

  Tomislav Čadež, novinar, točnije, kritičar Jutarnjeg lista vjerojatno je zaslužio otkaz. Zašto, rekao je sam: "Stanem li pisati gluposti, jednostavno će me (...)

 • Upitna forma za diskriminatoran sadržaj

  Upitna forma za diskriminatoran sadržaj

  Nakon što se mjesecima , točnije, od samog dana kada su se potpisi za održavanje referenduma kojim bi se u Ustav RH unijela odredba kojom se brak definira kao (...)

 • Žene, majke, kraljice u tisku

  Žene, majke, kraljice u tisku

  Kada napokon dobiju svoje "mjesto pod suncem" iliti u vodećim dnevnim novinama, žene su još uvijek tek "žene, majke, kraljice" te dakako senzualne i seksi (...)

 • Ne puštajmo premijerku na sastanak sa Silvijem

  Ne puštajmo premijerku na sastanak sa Silvijem

  Vrijeđanje, omalovažavanje ili ponižavanje temeljem nečijeg spola autori/ice i urednici/ce još uvijek toleriraju kao "šalu", kao što je to slučaj i u navedenom članku, iako bi im istovremeno, vjerujem da ćete se složiti, teško bilo zamisliti zbijanje sličnih "šala" na račun nečije rase, vjere ili invaliditeta. 

 • Slovenac kaže da nije bilo silovanja!?

  Slovenac kaže da nije bilo silovanja!?

  Da, znamo, ljeto je sezona kiselih krastavaca, kuhanih kukuruza il čega god. Mediji se u nedostatku sadržaja sa Markovog trga preupuštaju lakšim temama.

Iz drugih medija

AEM