Članci s tagom: ivo-josipovic

 • Otpeglajte od Kamenskog

  Otpeglajte od Kamenskog

  Da Kamensko i njegove Radnice sustavno služe populističkom PR-u naših političara i političarki, toga bi već većina ljudi u Republici Hrvatskoj trebala biti svjesna.

 • Markić poslala još više promatrača/ica da nadgledaju drugi krug izbora

  Markić poslala još više promatrača/ica da nadgledaju drugi krug izbora

  Drugi krug predsjedničkih izbora, u nedjelju, 11. siječnja nadzirat će 918 promatrača/ica iz nevladinih udruga, stotinjak više nego u prvom krugu.

 • Kolinda i Ivo izjednačeni ulaze u drugi krug predsjedničkih izbora

  Kolinda i Ivo izjednačeni ulaze u drugi krug predsjedničkih izbora

  Usprkos i unatoč nepovoljnim vremenskim prilikama jučer je održan prvi krug predsjedničkih izbora s izlaznošću od 47,14 posto birača i biračica .

 • Na RTL debati izjašnjavali se o pobačaju

  Na RTL debati izjašnjavali se o pobačaju

  Predsjednički kandidati i kandidatkinja u nedjeljnoj su RTL Debati morali odgovoriti i na podržavaju li pobačaj. Milan Kujundžić je izjavio kako (...)

 • Čak 60.000 hrvatske djece živi ispod praga siromaštva

  Čak 60.000 hrvatske djece živi ispod praga siromaštva

  Istraživanje UNICEF -a o siromaštvu i materijalnoj dobrobiti djece predškolske dobi u Hrvatskoj pokazuje dramatične rezultate, jer je u 2012. bilo 20 posto, odnosno (...)

 • Josipović će na referendumu glasovati protiv

  Josipović će na referendumu glasovati protiv

  Predsjednik Ivo Josipović gostujući u emisiji Hrvatskoga radija S predsjednikom uz kavu izjavio je kako će izići na referendum 1. prosinca i glasovati (...)

 • Premijerka Jadranka Kosor nije u stanju osuditi homofobno nasilje i pozive na linč!

  Premijerka Jadranka Kosor nije u stanju osuditi homofobno nasilje i pozive na linč!

  Rasizam, fašizam, ksenofobija, homofobija i pozivi na ubojstvo očito nisu doprli do premijerke Kosor. Umjesto da eksplicite osudi i imenuje počinitelje, ona se poslužila općenitim frazama. Valjda da se ne zamjeri potencijalnom biračkom tijelu za predstojeće izbore. Ipak se nije radilo o malom broju, skoro njih 10 000 na splitskoj Rivi.

 • Ozbiljna posla

  Ozbiljna posla

  Jučer navečer osvanula je na portalu Jutarnjeg lista vijest s naslovom "Josipović: Podržavam gay pride, ali neću doći na njega jer imam ozbiljnijeg posla" .

 • Autonomnoj ženskoj kući prijeti zatvaranje?

  Autonomnoj ženskoj kući prijeti zatvaranje?

  Predstavnice Autonomne ženske kuće primio je predsjednik Ivo Josipović kojega su upozorile da se nalaze u nezavidnoj financijskoj situaciji te da novca za funkcioniranje imaju svega do kraja ove kalendarske godine. 'Žalosni događaji iz nedavne prošlosti koji su rezultirali ubojstvima najbolje govore koliko je važno da Autonomna ženske kuća s ovim projektima zaštite bude dobro i kvalitetno financirana', rekao je predsjednik Josipović. Neva Tölle rekla je da je da nisu posuđivale novac već sada više ne bi bile otvorene.

 • Karamarko bi trebao zabraniti anti-gay skup!

  Karamarko bi trebao zabraniti anti-gay skup!

  Ruta ovogodišnjeg Zagreb pridea je, iako je bilo nekih problema te im je prvotno Gradsko poglavarstvo bilo zabranilo prolazak preko Trga bana Jelačića, ipak usklađena te je postignut dogovor koji zadovoljava organizatore. Tako Povorka ponosa ove godine ima malo drugačiji hodogram nego je to bilo slučaj prethodnih godina. Kreće se sa Trga žrtava fašizma, zatim ide prema Jurišićevoj i preko Trg bana Jelačića i Gajeva dolazi do Zrinjevca. Na Zrinjevcu će se održati javni skup, a nakon toga je previđen koncert. Organizatorima skupa svoju podršku je dao i predsjednik Ivo Josipović koji ih je primio u njegovoj rezidenciji na Pantovčaku.

1 2 > >>

Iz drugih medija

AEM