Članci s tagom: ivana-peric

 • Sahar i njene sestre

  Sahar i njene sestre

  Nakon poezije Jehan Bseiso , Ghayatha Almadhouna i Dunye Mikhail , na Libeli predstavljamo još jednu pjesnikinju (porijeklom iz) arapskog svijeta.

 • 'Sve što ostaje su žene koje nose crno'

  'Sve što ostaje su žene koje nose crno'

  Upoznala sam Aidu Baghdadi* u Bejrutu, na konferenciji na kojoj smo obje sudjelovale. Bila je jedna od prvih ljudi koje sam primjetila, bez srcedrapateljnog (...)

 • Ivana Brlić Mažuranić: Osjećala sam da je ovo moja odluka

  Ivana Brlić Mažuranić: Osjećala sam da je ovo moja odluka

  'Čudnovati i napadni oblici Kleka i romantičnost Dobre pružali su mojoj mašti toliko hrane da sam daleko u noć prevraćala u mislima najčudnovatije slike i (...)

 • Kroasan od čokolade

  Kroasan od čokolade

  Ivana Perić započela je pisati ponešto drugačije komentare za našu rubriku Sa stavom . Iako su teme one kojima se i inače na ovom mjestu bavimo, ovi komentari su (...)

 • Suton Jedne Kurve

  Suton Jedne Kurve

  Ivana Perić započela je pisati ponešto drugačije komentare za našu rubriku Sa stavom . Iako su teme one kojima se i inače na ovom mjestu bavimo, ovi komentari su (...)

 • Riverbend: Deset godina kasnije, Bagdad još uvijek gori

  Riverbend: Deset godina kasnije, Bagdad još uvijek gori

  Upoznavši internet, upoznala sam i Riverbend . Bilo je to na početku srednje škole i nigdje mi se nije žurilo s internetom i virtualnim svijetom.

 • 'Ako spališ kantu u Sevilli, dobit ćeš kaznu, ako spališ kantu ovdje, ideš u zatvor. Na duže vrijeme'

  'Ako spališ kantu u Sevilli, dobit ćeš kaznu, ako spališ kantu ovdje, ideš u zatvor. Na duže vrijeme'

  Vrijeme je previranja, općih štrajkova, prosvjeda studenata i studentica, diljem Španjolske. Kriza je udarila odavno, ali i dalje je glavna riječ na ustima većine (...)

 • Što se najviše čitalo u 2011. godini?

  Što se najviše čitalo u 2011. godini?

  Početak godine uvijek je pravo vrijeme za prisjećanje i nadanje, kao i slaganje top lista ovoga i onoga. Kažu da nas u 2012. godini čeka depresija umjesto recesije, no ono što se neće promijeniti su Libelini tekstovi. Prisjetimo se koji su to komentari bili najčitaniji u 2011. godini ! .

Stup srama

Iz drugih medija

AEM