Članci s tagom: gaza

 • Sigurnost žena u Gazi

  Sigurnost žena u Gazi

  Još jednom, Gaza je zahvaćeni ratom. Više od 1.865 ljudi poginulo je u pojasu Gaze od strane izraelske vojne akcije od 8. srpnja, a UN procjenjuje da su 75 posto od (...)

 • Britanska ministrica dala ostavku zbog Gaze

  Britanska ministrica dala ostavku zbog Gaze

  Britanska ministrica, Sayeeda Warsi , jedina muslimanka u kabinetu Davida Camerona , najavila je na službenom Twitteru da podnosi ostavku jer više ne može (...)

 • "Izrael je namjerno ubio 264 palestinske djece u Gazi"

  "Izrael je namjerno ubio 264 palestinske djece u Gazi"

  Monica Awad, glasnogovornica UNICEF-a, osudila je izraelske napade na žene i djecu u tijeku napad na pojas Gaze, javlja Middle East Monitor (MEM ).

 • Jordanski konvoj pomoći stiže u Gazu

  Jordanski konvoj pomoći stiže u Gazu

  Prvi konvoj pomoći siže u Gazu iz Jordana, iz Hašemitske dobrotvorne organizacije. Konvoj sadrži humanitarnu pomoć i medicinska pomagala, javlja Middle East (...)

 • Poginulo najmanje desetero djece

  Poginulo najmanje desetero djece

  Izraelske snage nastavljaju s napadima na Gazu. Bombardirali su izbjeglički kamp al-Shati na zapadu Gaze, pri čemu je poginulo najmanje 10-ero djece, javlja Maan (...)

 • Stravičan pokolj u Gazi: Izrael granatirao školu!

  Stravičan pokolj u Gazi: Izrael granatirao školu!

  Izraelski tenkovi granatirali su u četvrtak UN-ovu školu u Gazi pri čemu je najmanje 16 osoba ubijeno, a više od 200 ranjeno. "Pobjegli smo iz kuća jer su nam (...)

 • Zaželi želju - Gaza

  Zaželi želju - Gaza

  Loulou d'Aki je švedska fotografkinja koja posljednjih nekoliko godina radi na Bliskom istoku. Njen rad pokazuje strast prema mladima i mladosti – dobu (...)

 • Suma dvotjedne izraelske agresije: 583 ubijenih, 3.640 ranjenih

  Suma dvotjedne izraelske agresije: 583 ubijenih, 3.640 ranjenih

  Sedam osoba ubijeno je u utorak rano ujutro u novim izraelskim zračnim napadima u Pojasu Gaze , prenose svjetski mediji. Stradali su u seriji bombardiranja na južni (...)

 • U Gazi najmanje 400 poginulih, više od 3.000 osoba ranjeno

  U Gazi najmanje 400 poginulih, više od 3.000 osoba ranjeno

  Samo u nedjelju ujutro ubijeno je najmanje 40 osoba u Području Gaze, prenose svjetski mediji. U 13 dana izraelske vojne ofenzive protiv palestinskog pokreta Hamas (...)

 • Nema primirja u pojasu Gaze

  Nema primirja u pojasu Gaze

  Nakon što je BBC objavio da je postignut dogovor o prekidu sukoba u Pojasu Gaze, Izrael i Hamas to su demantirali, prenosi HRT. Prema izvješću, Izrael je (...)

<< < 1 2 3 > >>

Iz drugih medija

AEM