Članci s tagom: brak

 • Raste broj nevjenčanih parova u Iranu

  Raste broj nevjenčanih parova u Iranu

  Šerijatsko pravo, koje je na snazi u Iranu, zabranjuje parovima da žive zajedno nevjenčani. No unatoč tome sve više muškaraca i žena se odlučuje za zajednički život (...)

 • Kriza bolno podsjeća na to da je brak ekonomska zajednica

  Kriza bolno podsjeća na to da je brak ekonomska zajednica

  Suprug i ja stalno se svađamo i prepiremo, rata kredita truje nam život. Vezani smo jedan uz drugog. Čak se ne možemo ni rastati. Kako otići od partnera s kojim se (...)

 • ¨Nevidljivi roditelji¨ - novi dokumentarac o gej roditeljstvu

  ¨Nevidljivi roditelji¨ - novi dokumentarac o gej roditeljstvu

  YouTube je od prije nekoliko dana postao bogatiji za najavu novog dokumentarnog filma o gej roditeljstvu. Režiju dokumentarca pod naslovom "Invisible Parents" (...)

 • Brak u troje?

  Brak u troje?

  Nakon što je objavljena vijest o sklapanju tročlanog braka između jednog muškarca i dvije žene u Brazilu , čini se (...)

 • Sklopljen brak između troje supružnika

  Sklopljen brak između troje supružnika

  JEDNA je Brazilka koja u Sao Paulu obnaša funkciju javnog bilježnika, nedavno pokrenula lavinu negativnih kritika, nakon što je ozakonila brak između troje ljudi (...)

 • Počinje izrada zakona o partnerstvima

  Počinje izrada zakona o partnerstvima

  Ministarstvo uprave za Queer.hr potvrdilo je da se danas po prvi put sastaje radna skupina koja će izraditi zakon o životnim partnerstvima, a sastoji se od tima (...)

 • "Nije u redu" da su žene neudate!

  "Nije u redu" da su žene neudate!

  Predsjednik Južnoafričke Republike, Jacob Zuma , izazvao je ljutnju u svojoj državi tvrdeći da za žene "nije u redu" (...)

 • Netolerancija po Duhu Svetom

  Netolerancija po Duhu Svetom

  Još jedan katolički blagdan, još jedan pokušaj da opravdam svoj krsni list i budem dobra katolkinja. I to ne radi drugih, već prvenstveno radi sebe.

 • Vijetnam uvodi bračnu jednakost za istospolne parove?

  Vijetnam uvodi bračnu jednakost za istospolne parove?

  Unatoč tome što je službena politika prije deset godina homoseksualnost proglašavala 'društvenim zlom', danas je Vijetnam prva azijska i komunistička država u kojoj (...)

 • Krvoločna borba za muškarca svojih snova

  Krvoločna borba za muškarca svojih snova

  Na samom početku, moram se ograditi od mogućih pretpostavki koje bi neki mogli navesti uzrokom ovoga teksta. Ne, ja nisam seksualno nezadovoljena osoba i ovih nekoliko (...)

<< < 7 8 9 10 11 > >>

Stup srama

Iz drugih medija

AEM