Stup srama

 • "Uvijek savršena frizura, to je posljedica toga da svaki dan idete na frizuru?"
  Prvo pitanje Aleksandra Stankovića Jadranki Sloković u emisiji Nedjeljom u 2 (izvor: Nedjeljom u 2, 14. travnja 2013. godine)

  Dislike
  (36)
 • "Ljude zavara izgled. Ona je uvijek bila zgodna. I danas je šarmantna dama. Međutim ona u profesionalnom smislu ima na neki način, ja bih to nazvao, muški mozak. Dakle vrlo je racionalna. Kada radi emocije sasvim isključi."
  Ante Nobilo, odvjetnik (izvor: Nedjeljom u 2, 14. travnja 2013. godine)

  Dislike
  (89)
 • "A ne da nakon što budete ulovljeni u kršenju zakona onda u afektu kao uvrijeđena frajlica tražite da se ti zakoni mijenjaju. To nije na razini predsjednika Vlade niti predsjednika trenutno vladajuće stranke. To je ponašanje infantilno i neozbiljno."
  Gordan Jandroković, HDZ, o Zoranu Milanoviću (izvor: Index.hr, 29. ožujak 2013.)

  Dislike
  (26)
 • "Oduvijek sam htio imati nešto s EU, za mene je to kao osvajanje djevojke. Stalno sam Europu gledao kao lijepu djevojku koja jedva čeka da je osvojim, pa kako da preskočim te izbore."
  Ivan Jakovčić, IDS, kandidat na izborima za Europski parlament (izvor: vecernji.hr, 4. travanj 2013.)

  Dislike
  (37)
 • "Uz ovaj stol ni malom Cigi ne bi bio problem završiti školu."
  Tomislav Krišto u opisu pisaćeg stola (izvor: D&D - Dom i Dizajn , broj 18, ožujak 2013., str. 7.)

  Dislike
  (65)
 • "Za mene je ona niži oblik života, a s nižim oblicima života se ne upuštam u raspravu. Ma još nešto. Taj niži oblik života pjeva kako nije na vrijeme "svršila", i kaže da navodno predaje engleski jezik u školi. Svoje dijete nikad ne bih pustio u takvu školu".
  Tonči Huljić o Facebook statusu Remi iz Elementala o tekstovima koje piše Vjekoslava Huljić, a pjeva Jelena Rozga (izvor: Index.hr, 27. ožujak 2013. godine)

  Dislike
  (70)
 • "Ne razumijem kako su Srbi opet ugnjetavani. U Hrvatskoj ih je pet posto, a u Vladi 30 posto. To je znak da im nije baš tako teško."
  Ruža Tomašić, saborska zastupnica HSP AS (izvor: Novi list, 18. ožujak 2013.)

  Dislike
  (46)
 • "Izborite se, budite bolje, pametnije, inteligentnije, lukavije i zaboravit će da ste žene, bojat će vas se."
  Zoran Milanović, premijer, prilikom predstavljanja kandidatkinja SDP-a na predstojećim lokalnim izborima, (izvor: HRT, 2. ožujka 2013.)

  Dislike
  (62)
 • "Prva žena na čelu slovenske vlade: Svi je znaju po hrabro kratkih minicama. Ali po svoj premijerski mandat došla je u hlačama."
  Nikolina Šajn, novinarka, Gordana Jankoska Vranić, urednica o kandidatkinji za premijerku Slovenije Alenki Bratušek (izvor: Jutarnji list, 1. ožujka 2013.)

  Dislike
  (44)
 • "Obje kandidatkinje za gradonačelnicu grada Zagreba, HDZ-ova Margareta Mađerić i ZNL-ova Tatjana Holjevac, biračima su se odlučile predstaviti na Valentinovo, a od muških protukandidata nisu ih dočekale ruže."
  Tomislav Galović, novinar (izvor: dalje.com, 15. veljače 2013.)

  Dislike
  (18)
 • "Djetetu se pokušavaju usaditi vrijednosti drugačije od onih koje uče u svojem domu. To je kršenje ljudskih prava. Dijete, naime, može zaključiti da ih roditelji krivo uče, što u konačnici može dovesti i do rastakanja obitelji."
  Marijana Petir, HSS, vanjska članica Odbora za ludska prava Hrvatskog sabora (izvor: jutarnji.hr, 6. veljače 2013.)

  Dislike
  (45)
 • "Ne želim da mi kći jednog dana dođe kući i kaže: 'Ja sam cura samo zato što nemam muško spolovilo.'
  Ruža Tomašić, HSP Dr. Ante Starčević, saborska zastupnica (izvor: Tportal, 6. veljače 2013.)

  Dislike
  (24)
 • "Zahvalnost što nam plaću dajete, što hranite svoje djelatnike, što nisu socijalni slučajevi. Vi ste oni, posebno mali i srednji, koji u stvari najveće domoljublje pokazujete"
  Ivan Vrdoljak, HNS, Ministar gospodarstva (izvor: index.hr, 30. siječanj 2013.)

  Dislike
  (12)
 • "Nećete me posvađati s Talijanima, ja ih volim. Uostalom, ja svaki dan spavam s Talijankom, prema tome nemojte mi ulazitu u spavaću sobu"
  Damir Kajin, saborski zastupnik i kandidat za istarskog župana (Izvor: Novi list, 15. siječnja 2013.)

  Dislike
  (11)
 • "Više je stvarno besmisleno upozoravati na to da se i Hrvatska pokušava uklopiti u globalnu urotu pedera, homoseksualaca, lezbi i drugih osoba devijantnog seksualnog ponašanja koje svoje nazore pokušavaju nametnuti svima. Tako nam sada razni Štulhoferi, pederi i lezbe hoće nametnuti svoj manjinski seksualni moral koji će upropastiti društvo".
  Adalbert Rebić, katolički teolog (izvor: Slobodna Dalmacija, Tportal.hr, 9. siječnja 2013. godine)

  Dislike
  (55)
 • "Ako je jedini razlog 'pa mi se volimo' i država se u to ne smije petljati, onda možemo isto tako voljeti i kozu ili ovcu. Imate li vi sestru? I volite je? Pa zašto se ne biste oženili? Evo nas četvero se volimo, zašto se ne bismo svi skupa oženili? Eto, to je rodna ideologija, totalna dekonstrukcija društva! Svakih deset godina Hrvatska ima jednu županiju manje, toliki je pad nataliteta. Koja Vlada države, čije stanovništvo izumire, uvodi u škole program koji ruši vrijednosti obitelji?"
  Ivan Poljaković, profesor na zadarskom sveučilištu (izvor: index.hr, 20. prosinac 2012. godine)

  Dislike
  (46)
 • "Što si vi umišljate, okružili ste se čistačicama"
  Milanka Opačić, SDP, potpredsjednica Vlade RH Davoru Bernardiću na Predjsedništvu SDP-a (izvor, Index.hr, dalje.com, 20. prosinac 2012. godine)

  Dislike
  (27)
 • "Glasala sam protiv zato što taj Zakon ne podržava opće ljudske vrijednosti. On je diskriminirajući jer ne štiti sve skupine koje bi trebao. Ne štiti više njih, no prije svega ne garantira svakom ljudskom biću pravo na život. Također dovodi cijeli privatni sektor - i obrtnike i poduzetnike, u neravnopravan položaj. Danas se vidi da on ne funkcionira dobro. Loš je jer je preširoko postavljen."
  Marijana Petir, vanjska članica saborskog Odbora za ljudska prava i nacionalne manjine (izvor: tportal.hr, 14. prosinac 2012.)

  Dislike
  (16)
 • "To nije njezin slučaj. Njezin slučaj je samo da nije na vrijeme izbacila tog malog van, koji je s tim istrčao."
  Vesna Pusić, HNS, ministrica vanjskih i europskih poslova (izvor: dnevnik.hr, 9. prosinac 2012. godine)

  Dislike
  (8)
 • "Meni neke stvari nisu jasne. Dosta se u Saboru mekano razgovara, dosta se oporbenih zastupnika prema vladajućoj garnituri ponaša kao stari roditelji koji su jedva dobili dijete u stare dane i to žensko, pa tako otprilike".
  Dujomir Marasović, HDZ (izvor: Tportal.hr, 30.studeni 2012. godine)

  Dislike
  (34)
 • "Seksualnost koju želimo dobijemo na neželjen i brutalan način. Osim osjećaja da je agresivno ugrožena, žena ima osjećaj da je dobila ono što je željela, ali na vrlo loš način." (Reakcija na činjenicu kako je u Zagrebu u prvih 10 mjeseci silovano 13 žena)
  Vladimir Gruden, psihijatar (izvor: www.zagrebancija.com, 28. studeni 2012. godine)

  Dislike
  (46)
 • "Što je jučer ova HNS-ovka pričala, da je porez štetan za investicijsku klimu. Blage veze nema. Koji je njoj kurac?"
  Luka Denona, SDP (izvor: dnevnik.hr, 27. studeni 2012. godine)

  Dislike
  (19)
 • "HDZ je donio zakon o suzbijanju diskriminacije. I prema tom zakonu ja sad ne smijem reći da je homoseksualnost bolest. Mogu dospjeti u zavor. Ali ja se ne bojim zatvora za istinu. Homoseksualnost jest bolest, a ne opredjeljenje.“
  Ivan Poljaković, sveučilišni profesor (izvor: Index.hr, 1. studenog 2012. godine)

  Dislike
  (40)
 • "Posebno je degutantno kako se obraćaju Jadranki Kosor. Razgovarati se može i na finiji način, bez obzira je li riječ o raspravi. Uz to, ipak je riječ o ženi i morali bi biti nježniji i suptilniji."
  prof. dr. sc. Anđelko Milardović, voditelj Centra za politološka istraživanja (izvor: Politika Plus, 25. rujan 2012. godine)

  Dislike
  (21)
 • "Tim pitanjem (Đakulom u Kninu op.ur.) ne moraju se baviti konobarice i piljarice. One mogu i dalje pratiti je li Pattison prekinuo šutnju s Kristen i sličnim 'sudbonosnim' svjetskim problemima. No, oni koji su na kormilu države moraju znati 'kud plovi ovaj brod'".
  Mile Bogović, biskup (izvor: Tportal.hr, 14. kolovoza 2012.)

  Dislike
  (24)
<< < 3 4 5 6 7 > >>

Stup srama

Iz drugih medija

AEM