Preko plota

22.07.2017. 09:39:13 - Libela/Lgbt.ba

Prijave do 24. srpnja

Otvorene prijave na Q sport kamp

Centar za mlade KVART, u okviru projekta "Togethering", organizira četverodnevni Q sport kamp koji će se održati od 27. do 31. srpnja 2017. godine. Kamp će okupiti 25 lezbijki, gejeva, trans, biseksualnih i interspolnih osoba iz Bosne i Hercegovine koje se žele osnažiti, povezati i provesti ljetno na super način! 

Kamp će se sastojati od brojnih aktivnosti u prirodi, kao što su izleti, planinarenje, te druge sportsko-rekreativne i interaktivne edukativne radionice, zbog čega je važno da sudionici i sudionice ponesu udobnu obuću za planinarenje te topliju odjeću za sve vremenske prilike.

Troškovi  prijevoza, smještaja i hrane su pokriveni od strane organizatora kampa, a sudionici i sudionice će biti smješteni_e u dvokrevetnim i trokrevetnim sobama.

O samoj lokaciji kampa će biti obaviješteni odabrani sudionici i sudionice. Kamp će predstavljati prostor gdje svi_e mogu biti što jesu bez straha od osude drugih i bez nametnutih društvenih normi.

Rok za prijavu je ponedjeljak, 24. srpanj 2017. godine, a prioritet pri selekciji će imati osobe iz sjeverozapadnog dijela Bosne i Hercegovine.Rezultati selekcije će biti objavljeni 24 sata nakon zatvaranja poziva. Odabranim polaznicima i polaznicama kampa će biti dostavljen program sa svim potrebnim informacijama o kampu, kao i detaljan program kampa.

Za sve dodatne informacije možete poslati e-mail na czmkvart@gmail.com ili Kvartu pisati putem njihove Facebook stranice. Prijavni obrazac možete pronaći ovdje.

Tagovi: biseksualci, bosna i hercegovina, druženje u prirodi, gej, interspolne osobe, lezbijke, ljetni kamp, queer, sport, trans

Vezani članci:

Facebook komentari

Iz drugih medija

AEM