Preko plota

20.03.2019. 10:33:04 - Libela/Lgbt.ba

0d 4 do 7. travnja

Šesta lezbejska nedelja u Beogradu

Šesta lezbejska nedelja, pod nazivom April u Beogradu, održat će se u Beogradu od 4. do 7. travnja,

Skup se održava u organizaciji Labrisa - organizacije za lezbejska ljudska prava, a namijenjen je lezbijskim aktivistkinjama s prostora bivše Jugoslavije.

"Naše namjere su da ovim događajem obezbijedimo siguran prostor u kome ćemo imati šansu da reflektujemo aktuelne procese i probleme u društvu i na lezbejskoj aktivističkoj sceni. Da razgovaramo i promišljamo pitanja, kako u kontekstu trenutnog političkog momenta, tako i one unutrašnje u nama. Da diskutujemo o pravcima naših sadašnjih i budućih aktivnosti i mogućih saradnji, kao i da međusobnim susretom osnažimo jedna drugu i napunimo se konstruktivne energije za naš dalji aktivistički rad", poručuju iz Labrisa.

Ukoliko želite sudjelovati na događanju, više informacija možete dobiti slanjem upita organizatorima/ica na e-mail: labris@labris.org.rs 

Broj sudionica je ograničen, a prijava je obvezna. Sve zainteresirane aktivistkinje mogu se prijaviti ovdje, zaključno s 25. ožujkom.

Tagovi: aktivistkinje, beograd, konferencija, labris, lezbejsko proleće, lgbt aktivizam, ljudska prava, prostor, skup podrške, umrežavanje

Vezani članci:

Facebook komentari

Iz drugih medija

AEM