Vesna Pusić

Ja bih svakako predlozila gđu Vesnu Pusić. Ona je svojim dugogodišnjim upornim radom, znanjem, snagom i karizmom te unatoč svim problemima koje je imala baveći se politikom u gotovo neprijateljskom okruženju, već dokazala da je za to sposobna!

Radi nje sam i ja osobno ušla u politiku, a posebno me raduje da je ostala dosljedna nasuprot mnogima koji su mijenjali svoju političku pripadnost radi svojih osobnih interesa

 Kandidirala: Ida

 

Nije da nema isto još dobrih žena u politici ,ali smatram da ona može ostati uvijek doslijedna onome što kaže.

kandidirala: Marijana

 

jer je pametna, obrazovana, civilizirana, elokventna....  i ne ustaje kad muškarac uđe u prostoriju.

kandidirala: Danijela

 

Vesna Pusić

kandidirao: Elvir

 

Vesna Pusić: Inteligentna, ugledna profesorica, nije učestvovala u divljoj privatizaciji.

kandidirao: Nikola

 

Hrvatskoj je mjesto u Evropi, ma što Slovenija mislila o tome. Dosta se je Balkan bavio s nama i mi se predugo bavimo Balkanom (i Slovenijom).
Vesna Pusić je i obrazovana i odvažna, dolična i dorasla osoba, trenutno rijetka na našoj političkoj sceni, koja je dorasla zahtjevima za ulazak Hrvatske u evropsku uniju.

kandidirala: Sofija

 

Kandidiram gospođu Vesnu Pusić!!!!


Nama treba jedna elokventna, pametna, obrazovana, iskusna, uglađena....  žena da napokon otupi sve "muškarčine" koji nam kroje sudbu, a koji nisu drugo doli primitivci. Da nam, ako ništa drugo, bar pomogne na putu iz patrijahalnog društva u moderno. Da promijeni negativnu selekciju u društvu u pozitivnu. Da podigne Hrvatskoj ugled u svijetu, kao Angela Njemačkoj. Zar stvarno ne možemo biti drugačiji, inovativniji, svježiji? Zar nam stvarno trebaju opet razni kukavički testosteroni kao i ostatku Srednje i Istočne Europe? Vesna Pusić je imala vise osobne hrabrosti od svih tih pustih i uzaludnih testosterona koji su, skrivajući se iza čopora i čoporskog cinizma i populizma ili iza skuta "Majke Domovine", počinili najgore zamislive stvari tom istom oporu i toj istoj Majci, a za pozamašno bujanje vlastite imovinske kartice. Vesnu za predsjednicu!

kandidirao: Mladen

 

Od svih ljudi koje poznajem (a imam 53 godine i VSS), što osobno, što praćenjem javnih istupa, najkompetentnija osoba za predsjednicu RH je prof.dr.sc. Vesna Pusić. Njeno široko znanje i ženska intuicija, RH bi pozicionirala u red uljuđenih svjetskih država. Zato svoj glas, sa svim srcem dajem Vesni Pusić.

kandidirao: Ibrahim

 

Predlažem Vesnu Pusić

kandidirao: Branko

 

Sumnjam da ću biti baš originalan, ali eto, možda ju nitko ne spomene jer svi očekuju da će ju netko drugi ;) - Vesna Pusić, naravno.

kandidirao: Josip

 

predlažem Vesnu Pusić.
Pametna je, elokventna, obrazovana i ima hrabrosti reći što misli pa makar se to protivilo mišljenju javnog mijenja.

kandidirala: Morana

 

Vesnu Pusic! Sve ima što se traži: obrazovanje, iskustvo, energiju, toleranciju, a kao sto i predlaže Mesić, uvjerena je europejka i antifašistkinja.

kandidirala: Ivona

 

Moja kandidatkinja je definitivno Vesna Pusić, jer je to jedna od rijetkih osoba na našoj političkoj sceni za koju mi 'bullshit' i 'boring' detektori ne prorade kad je vidim i čujem, a i sad već ima zavidno političko iskustvo za jednu takvu poziciju.

kandidirala: Gabrijela

 

Pametna, mudra, kulturna, lijepa - već dokazana!
Ona kaže: UNIŠTIMO NEPRIJATELJE PRAVEDNOG DRUŠTVA!

Upravo je sada taj trenutak, sazrijelo vrijeme za to!
Ona je Vesna Pusić.

kandidirala: Nives

 

ja imam kandidatkinju i za Gradonačelnicu Zagreba a to je dr. Andrea Violić Zlatar i za predsjednicu RH dr. Vesnu Pusić. Zato jer su najbolje, najkulturnije, pametne, socijalno osjetljive, liberalne, komunikativne.. to je samo ukratko.

kandidirala: Snježana

 

dakle, moja kandidatkinja i idealna predsjednica bi bila Vesna Pusić
zašto:
pametna, obrazovana, elokventna, građanske provenijencije, ima stav koji brani
(Deklaracija o Domovinskom ratu), ima političko iskustvo

toliko samo na prvu ruku
još napomena: nisam članica HNS-a, niti glasam za njih na izborima

kandidirala: Maja

Stup srama

Iz drugih medija

AEM