Uncategorized

društveno angažiran kulturni projekt

NATJEČAJ #mladezbezboga

NATJEČAJ #mladezbezboga

MontažstrojZagrebačko kazalište mladihPDV Records i Ravno do dna pozivaju te da napraviš svoju autorsku skladbu naziva “Mladež bez Boga” i tako da sudjeluješ u društveno angažiranom kulturnom projektu “Mladež bez Boga” (#mladezbezboga).

U što vjeruje današnja mladež? Koje su vrijednosti današnje mladeži? Koji su ideali današnje mladeži? Tko je današnja mladež?

Natječaj je otvoren za sve Vas glazbenike/ce koji svoju kreativnost i poruku možete prepoznati u sintagmi #mladezbezboga.

Najbolje skladbe bit će objavljene na kompilaciji PDV Recordsa u veljači 2019. godine.

Natječaj je otvoren za sve glazbenike/ce, neovisno iz koje zemlje dolaze.

Skladba može nositi i naziv na materinjem jeziku glazbenika ili jeziku vlastitog stvaralaštva, npr. “Omladina bez Boga”, “Mladina brez Boga”, “Jugend ohne Gott”, “Youth without God”, “Младина без Бог”…

Stilskih i stvaralačkih ograničenja nema.

Potrebno je poslati gotovu autorsku skladbu.

Stručni žiri sastavljen iz redova PDV Recordsa, Ravno do dna i Montažstroja odabrat će pjesme za kompilaciju koja će biti objavljena u veljači 2019. kao segment interdisciplinarnog kulturnog projekta #mladezbezboga.

Sve upite zainteresirani mogu poslati na info@mladezbezboga.com ili na isti poslati gotovu snimku skladbe do 15. prosinca 2018. godine.