Uncategorized

TRAŽE SE VOLONTERKE I VOLONTERI

Budi aktivna! Budi emancipiran! Volontiraj i budi dio društvene promjene

Budi aktivna! Budi emancipiran! Volontiraj i budi dio društvene promjene

Udruga B.a.B.e. traži osobe koje će :

1. volontirati na SOS telefonu te davati pravne informacije osobama koje iskažu potrebu za pomoći u rješavanju osobnih problema. 

“Ako studiraš pravo ili socijalni rad ti si prava osoba za naš team! Prije samog volontiranja na SOS telefonu, naša odvjetnica održat će edukaciju volonterima i volonterkama i pružiti vam sve potrebne informacije za kvalitetno i odgovorno savjetovanje”, stoji u objavi na stranicama feminističke udruge B.a.B.e.

2. asistirati u organiziranju javnih događanja i promidžbi aktivnosti udruge, ali i pomagati u administrativnim poslovima. 

“Ako si rodno osviješten/a, prepoznaješ vrijednosti volontiranja i želiš iskoristiti dio svog slobodnog vremena kako bi pomogla drugima, ti si prava osoba za naš team”, pozivaju.

Svoju prijavu (životopis, kratko motivacijsko pismo) pošalji na našu mail adresu babe@babe.hr do 15. ožujka., a molimo te i da naglasiš za koju vrstu volontiranja se prijavljuješ!

B.a.B.e su feministička organizacija osnovana 1994. godine sa svrhom promicanja i zaštite ženskih ljudskih prava. B.a.B.e. u svom najužem fokusu djelovanja imaju promicanje rodne ravnopravnosti i osiguravanje jednakih mogućnosti za sve rodove u svim sferama društvenog života.B.a.B.e. su organizacija prepoznata u javnosti po beskompromisnoj borbi za poštivanje ljudskih prava na jednakim osnovama za sve građanke/e.