Najave

14.02.2018. 09:23:40

OŠ NEŠ - DONESI KEŠ

Keširaj - Marširaj: Živio 8. mart!

Keširaj - Marširaj

Keširaj - Marširaj (Foto: fAKTIV)

Feministički kolektiv fAKTIV, široj javnosti najpoznatiji po organiziranju Noćnog marša za Osmi mart, ove godine ponovno zauzima ulice. Međutim, kako bismo marširale/i za Osim marta, 24. veljače moramo 'uskočiti' i donacijom pomoći da se Marš realizira. 

Prenosimo fAKTIVni poziv:

fAKTIV ove godine slavi drugi rođendan, fAKTIV i ove godine organizira Noćni marš za 8. mart u Zagrebu. Sudeći po prethodnima, znamo da želite marširati s nama, i to nas veseli! E, sad… fAKTIV je neformalni kolektiv i ne raspolaže novčanim sredstvima pa vas molimo za drugarsku pomoć i podršku jer bez nje nema ni marša. 

Kako bismo pokrile troškove organizacije marša, odlučile smo organizirati rođendansko keširanje te vas očekujemo u Jiggy baru u subotu, 24. februara od 21 sat. Keš donacije u minimalnoj visini od 20 kuna prikupljamo na ulazu, a za prvih 100 drugarica i drugara pripremile smo naše fanzine. Za ples i pjesmu zaduženi_e su DJ Iva i DJ Ivan - duo koji je do sad uspješno balansirao sve glazbene želje.

Pozovite sve koje znate na druženje i opuštanje prije daljnjih borbi! Omogućite ponovno održavanje najvećeg prosvjeda za prava žena u Hrvatskoj. 

Prvo zajedno plešemo, a onda feministički jasno i glasno marširamo. Živio 8. mart!

Tagovi: faktiv, jiggy bar, keširaj - marširaj, noćni marš, osmi mart, zabava, Živio 8 mart

Vezani članci:

Facebook komentari

Stup srama

Iz drugih medija

AEM