Uncategorized

Pride reba volonterke i volontere

Postani Prajdizan_ka i organiziraj Pride

Postani Prajdizan_ka i organiziraj Pride

Zagreb Pride

Zagreb Pride uputio je poziv osobama koje cijene i žive pravdu, jednakost, ravnopravnost, sreću, veselje i ljubav da se uključe u organiziranje ovogodišnje Povorke ponosa. 

“Pridruži nam se i pomogni da 17. godinu zaredom zajedno organiziramo Povorku ponosa u Zagrebu i pokažemo svima da nas ima, i da ćemo dići glas za ono u što vjerujemo”, stoji u pozivu.

Pride je pojasnio način rada i funkcioniranja Organizacijskog odbora Povorke ponosa: “Posložit ćemo se u manje timove koji će na tjednim sastancima zajedno raditi na nekom segmentu organizacije – tako da sam_a biraš u kojem ćeš području i na koji način sudjelovati. Ne brini ako nemaš iskustva – prije početka rada sudjelovat ćeš u 4 edukativne radionice, a kasnije ćeš imati svoju koordinatoricu koja je tu za tebe, što god ti trebalo”.

Sudjelovanjem u organizaciji Povorke Pride tvrdi da dobivate mnogo:

Novi_e prijatelji_ce i aktivizam

  • Upoznavanje novih osoba koje dijele tvoje vrijednosti i interese
  • Upoznavanje LGBTIQ pokreta u Hrvatskoj (a i šire!)
  • Učimo jednie od drugih kako biti aktivan_na član_ica društva

Iskustvo i znanje

  • Konkretna znanja i vještine potrebne za organiziranje javnog događaja
  • Socijalne vještine kroz suradnju s različitim profilima osoba
  • Iskustvo rada u timu s različitim ličnostima

Kreativnost i samoispunjenje

  • Prilika da se kreativno izraziš te doprineseš glasu LGBTIQ pokreta, izgledu i atraktivnosti Povorke, originalnosti programa u Mjesecu ponosa, otkačenosti tuluma i još mnogo toga 

Ako želiš biti dio ovogodišnje Povorke i Mjeseca ponosa, ispuni prijavnicu “Budi prajdizan_ka!” do 10.02.2018., a mi ćemo ti se povratno javiti s planom i programom.