Uncategorized

30.11. u 18 sati

AUTovo lgbitq+ druženje & Games Night

AUTovo lgbitq+ druženje & Games Night

Kasno se budimo nakon ljetne pauze, ali LGBTIQ+ inicijativa FFZG-a AUT napokon organizira prvo semestralno druženje, 30. studenog u 18 sati

Obzirom da smo i dalje svie u gužvi, ovaj put vas čekamo u neformalnoj atmosferi u prostoru Iskoraka (Bivši LGBT Centar) uz društvene igre, super playlistu i finu vegansku klopu. Popis igara koje možete igrati je velik: Pictionary, Rummikub, Uno, Monopoly, Dixit, Rizik, Mikado, Cluedo, Alias samo su neke od njih! 

Na vama je da nađete tim i pripremite slavljenički ples. Ako nitko od ekipe ne voli društvene igre svejedno dođite, jer u AUT timu uvijek čuvamo mjesto više. 

Obzirom da je jedna od AUTovih vrijednosti nenasilje, na svakom eventu se trudimo napraviti nešto vegansko. Ovaj put za vas pripremamo vegansku čokoladnu tortu koja će vas iznenaditi lakoćom pripreme i budget-friendly cijenom sastojaka. Čekat će vas i recept. 

——-
LGBTIQ+ inicijativa FF-a ‘AUT’ neprofitna je inicijativa u sklopu Kluba studenata Filozofskog fakulteta na Filozofskom fakultetu u Zagrebu za promicanje prava i vidljivosti LGBTIQ+ studenata i studentica.
Otvoreni smo za nove članove, zato brucoši, ali i oni koji do sad nisu imali prilike, slobodno nam priđite ako želite čuti više o našim projektima i što možete raditi u AUTu.