Uncategorized

montažstroj u rijeci

Ljubav & Ekonomija

Ljubav & Ekonomija

montazstroj

Umjetnički kolektiv montazstroj i Art-kino Croatia pozivaju vas na humanitarni događaj LJUBAV & EKONOMIJA koji će se održati 27. rujna u Art-kinu, Rijeka, s početkom u 20 sati.

LJUBAV & EKONOMIJA objedinjuje dokumentarni performans (docu-formance) i javnu raspravu o pravu na slobodno odlučivanje o rađanju djece.

Znate li kako su se mijenjali zakoni o pobačaju na području Hrvatske od 1929. do danas? Znate li da je većina pobačaja u Hrvatskoj posljedica loših socio-ekonomskih uvjeta? Želite sudjelovati u javnoj raspravi jer vas se tiče kakav će biti novi zakon o pobačaju?

Dođi, slušaj, gledaj, sudjeluj!

Prihod od ulaznica bit će uplaćen programu “Moje mjesto pod suncem” kojim Udruga Šarolija i Udruga Centar za kulturu dijaloga pomažu djeci iz socijalno ugroženih obitelji. Time skrećemo pozornost na socio-ekonomsku uvjetovanost pobačaja, odnosno nužnost podrške djeci i roditeljima u teškim ekonomskim uvjetima.

Ulaznice se mogu rezervirati putem e-pošte (ulaznice@art-kino.org) te preuzeti najkasnije 30 minuta prije najavljenog početka programa ili kupiti putem platforme Ulaznice.hr.