Uncategorized

Booksa, 30. lipanj

Najjeftinije knjige u gradu: plaža izdanje!

Najjeftinije knjige u gradu: plaža izdanje!

Facebook događaja

I ovog ljeta Futura, udruga za zaštitu životinja omogućuje vam da nabavite dobro i zanimljivo štivo za ljeto i k tome pomognete napuštenim gradskim životinjama o kojima udruga skrbi. Nažalost, baš je ljeto doba kada puno ljudi odluči kako više ne žele svoje ljubimce i ostave ih na cesti pa je izvjesno da će Futura i ove sezone imati puno posla.

Dosad je Futura u Booksi organizirala osam ovakvih akcija na kojima je udomljeno mnoštvo knjiga. Ovogodišnja akcija će se održati 30. lipnja u prostoru Bookse, od 17 do 21:30 sati.

Futura je od donatora, ljubitelja kako knjiga tako i životinja, prikupila nove naslove. Knjiga ima svih žanrova, starih, novih, na hrvatskom i na stranim jezicima. Osim knjiga, bit će tu i nakit za ljetno kićenje, mace na platnu i creskom kamenju koje je oslikala Koraljka Polaček i fora majice. Za donaciju od samo 10 kuna za pojedinu knjigu možete odabrati štivo koje će vam pasati, a za nešto malo više kuna donacije moći ćete kući ponijeti neki zgodan nakit ili majicu (za sebe ili za poklon).

“Kratko rečeno, ugodit ćete sebi i možda još nekome, a četveronožnim ljubimcima pomoći da prežive ljeto u gradu”, poručuju organizatori/ice.