Najave

05.11.2019. 11:17:50

vidimo se na plesnom podiju

Najborbeniji antifa bubnjarski kolektiv Drum'n'bijes slavi 5. rođendan

Dođite na proslavu petog rođendana najborbenijeg antifa bubnjarskog kolektiva u regiji - Drum'n'bijesa!

U subotu, 16. studenog od 22 sata u Surogatu (Pierottijeva 11, Zagreb) naše omiljene bubnjarke i bubnjari, uz rakije dobrodošlice i iznenađenje u ponoć, pozivaju vas i nas na ples do sitnih jutarnjih sati uz Dj Nadiu.

"Prošlo je već 5 godina od rođenja ideje o grupi bubnjarki i bubnjara kojie svojom bukom i ljutnjom izražavaju otpor prema strukturama opresije protiv kojih se svakodnevno borimo. Nabavilie smo bubnjeve, naoštrilie palice, izašlie na ulice i solidarno stvaralie buku te koračale i stajale s onima čija se prava i ljudsko dostojanstvo zakidaju!

Od tada smo postalie još glasnijei, borbenijei i bijesnijei! Od 4 članice naraslie smo na preko 20 osoba unutar kolektiva, podržalie više od 70 prosvjednih akcija i performansa i održalie preko 20 radionica bubnjanja u Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Sloveniji i Crnoj Gori s mnogo volonterskih sati.

Zato je sada pravo vrijeme da proslavimo ovu bubnjarsko aktivističku priču koja i dalje ne jenjava, nego postaje sve jača i glasnija! Proslavite s nama 5 godina borbe i solidarnosti, 5 godina prijateljstva i podrške, 5 godina našeg antifa bubnjarskog kolektiva", stoji u opisu eventa. 

Ulaz uz donaciju - 10 kn.

Tagovi: antifa, bubnjari, bubnjarke, drum n bijes, kolektiv, medika, peti, rođendan, surogat

Vezani članci:

Facebook komentari

Stup srama

Iz drugih medija

AEM