Najave

 • NATJEČAJ #mladezbezboga

  NATJEČAJ #mladezbezboga

  Montažstroj , Zagrebačko kazalište mladih , PDV Records i Ravno do dna pozivaju te da napraviš svoju autorsku skladbu naziva "Mladež bez Boga" i tako da sudjeluješ u društveno angažiranom kulturnom projektu "Mladež bez Boga" ( #mladezbezboga ).

 • Želimir Žilnik - Građani iz sjene

  Želimir Žilnik - Građani iz sjene

  ► utorak, 20/11/2018, Kino Tuškanac 19h i 21h Građani iz sjene - Kratki utorak sa Želimirom Žilnikom uz prisustvo Želimira Žilnika kustos Ivan Ramljak , suorganizator Hrvatski filmski savez ► četvrtak, 22/11/2018, Galerija Nova 19h otvorenje izložbe kustosice (...)

 • Štite li zakoni mlade radnike i radnice u Hrvatskoj?

  Štite li zakoni mlade radnike i radnice u Hrvatskoj?

  Mreža mladih Hrvatske (nadalje: MMH), u suradnji s Bazom za radničku inicijativu i demokratizaciju (nadalje: BRID) te Sekcijom mladih Saveza samostalnih sindikata Hrvatske (nadalje: Sekcija mladih SSSH), organizira javnu tribinu utjecaju radnog zakonodavstva, posebice posljednjih (...)

 • KRIMIGRACIJA - kriminalizacija migracija i građanske solidarnosti

  KRIMIGRACIJA - kriminalizacija migracija i građanske solidarnosti

  Studentska inicijativa Studenti za izbjeglice i Klub studenata sociologije "Diskrepancija" upućuju poziv za prijavu na simpozij "KRIMIGRACIJA – kriminalizacija migracija i građanske solidarnosti" koji će se održati 27. i 28. studenog 2018., u konferencijskoj dvorani (...)

 • Festival tata u Hrvatskoj!

  Festival tata u Hrvatskoj!

  Veleposlanstvo Švedske u suradnji s udrugama Status - M i Roditelji u akciji - Rode predstavljaju "Festival tata" koji počinje danas, 19.03. na Dan očeva, a trajat će do 22. travnja. Festival tata nastavlja se na projekt Švedskog Instituta i švedskog fotografa Johan (...)

Stup srama

Iz drugih medija

AEM