Najave

 • Benefit party Betoniranje

  Benefit party Betoniranje

  Dolaskom proljeća dolazi i prvo cjelodnevno druženje u dvorištu Medike ! Pokrenuta je inicijativa u svrhu betoniranja pristupnog dijela Medike. S obzirom da je jedini način unapređenja uvjeta javnih društvenih prostora taj da se to isto društvo ujedini i vlastitim snagama doprinese, pozvane_i (...)

 • Ponosno na pozornici: radionica Forum kazališta

  Ponosno na pozornici: radionica Forum kazališta

  Ponosno na pozornici: radionica Forum kazališta , koju organizira Centar za kazalište potlačenih POKAZ u sklopu Mjesecaponosa održat će se 22.5., 23.5., 24.5., 29.5., 30.5., 31.5. u dvorani prostora Mreža Antifašistkinja Zagreb, Pavla Hatza 16 od 17 do 20 sati.

 • Filmske večeri u Močvari: Anima Femina

  Filmske večeri u Močvari: Anima Femina

  Ususret 28. Svjetskom festivalu animiranog filma Animafestu Filmske večeri u Močvari predstavit će u srijedu, 23. svibnja u 20 sati u Močvari domaće ženske autorice čija su nova ostvarenja uvrštena u program festivala. One su Ana Horvat, Dea Jagić i Jelena Oroz , a pridružit će im se i (...)

 • Nagrade za studentski rad na temu ženske i rodne problematike

  Nagrade za studentski rad na temu ženske i rodne problematike

  Centar za ženske studije 11. godinu zaredom objavljuje Natječaj za dodjelu Nagrade za studentski rad na temu ženske i rodne problematike. Natječaj je otvoren od 1. lipnja do 1. listopada 2018. godine i namijenjen je svim studenticama i studentima preddiplomskih, (...)

 • 17. Festival europske kratke priče

  17. Festival europske kratke priče

  Sedamnaesto izdanje Festivala europske kratke priče , popularnog književnog događanja koje u Hrvatsku svake godine dovodi najpoznatije svjetske spisatelje i spisateljice, posvećeno je Nasljeđu. Radi se o temi koja se provlači kroz sve naše potrage.

 • Ponosno na pozornici: radionica Forum kazališta

  Ponosno na pozornici: radionica Forum kazališta

  U okviru Mjeseca ponosa Centar za kazalište potlačenih POKAZ organizira radionicu Forum kazališta u prostoru Mreže Antifašistkinja Zagreb, Pavla Hatza 16. Pozivamo vas na sudjelovanje na radionici forum kazališta usmjerenoj na osnaživanje LGBTIQ osoba putem koje bi se (...)

 • Queerbiza: AUT Brucošijada vol.3

  Queerbiza: AUT Brucošijada vol.3

  LGBTIQ inicijativa Filozofskog fakulteta AUT organizira 3. brucošijadu za LGBTIQ+ studente i studentice - Queerbizu! Ona će se održati 1. lipnja u Saxu s početkom u 22:00 sata. "Kažu da su treći nastavci svih velikih priča/filmova/etc. uvijek podložni propasti.

 • Volontiranjem zajedno gradimo bolju i snažniju zajednicu

  Volontiranjem zajedno gradimo bolju i snažniju zajednicu

  Manifestacija Hrvatska volontira održava se već osmu godinu za redom i njome želimo ukazati na značaj volontiranja za razvoj suvremenog društva u kojem svaki pojedinac ima pravo i odgovornost dati svoj doprinos i u kojem se takav doprinos cijeni.

 • 17. Povorka ponosa!

  17. Povorka ponosa!

  17. Povorka ponosa LGBTIQ osoba i obitelji održat će se 09. lipnja 2018. godine. "Pozivamo sve da i ove godine veselo i borbeno koračaju s nama, da svima glasno kažemo da nam je dosta homofobije, bifobije i transfobije kojom nas bombardiraju iz saborskih klupa i medijskih prostora te da (...)

 • Uključite se u 5. tjedan IZBJEGLICAma!

  Uključite se u 5. tjedan IZBJEGLICAma!

  Koordinacija organizacija civilnog društva za integraciju izbjeglica poziva vas da se priključite održavanju 5. Tjedna IZBJEGLICAma . Manifestacija se počela održavati prije pet godina u Zagrebu te se svake godine širila u sve više gradova.

1 2 > >>

Iz drugih medija

AEM