Najave

 • Okrugli stol 'Prema demokratskoj školi' u Rijeci

  Okrugli stol 'Prema demokratskoj školi' u Rijeci

  GOOD inicijativa za sustavno i kvalitetno uvođenje građanskog odgoja i obrazovanja, udruga Delta i udruga PaRiter pozivaju Vas na okrugli stol "Prema demokratskoj školi" koji će se održati 23.11.2017.g. u Gradu Rijeci , Korzo 16 (gradska vijećnica) s početkom u 14:00 sati.

 • Dani Marije Jurić Zagorke 2017: Feminizam i kultura straha

  Dani Marije Jurić Zagorke 2017: Feminizam i kultura straha

  Manifestacija Dani Marije Jurić Zagorke održava se po 11. put, u godini u kojoj se obilježava 60. godina od smrti najčitanije hrvatske autorice i prve političke novinarke . Uz simbolično polaganje vijenca na Mirogoju na njezinome grobu, u utorak 21.11. u 18:00 dodijelit će se (...)

 • AUTovo lgbitq+ druženje & Games Night

  AUTovo lgbitq+ druženje & Games Night

  Kasno se budimo nakon ljetne pauze, ali LGBTIQ+ inicijativa FFZG-a AUT napokon organizira prvo semestralno druženje , 30. studenog u 18 sati . Obzirom da smo i dalje svie u gužvi, ovaj put vas čekamo u neformalnoj atmosferi u prostoru Iskoraka (Bivši LGBT Centar) uz društvene (...)

 • Infrastrukture kulture - seminar Mikropolitika

  Infrastrukture kulture - seminar Mikropolitika

  Blok - lokalna baza za osvježavanje kulture u subotu, 11. studenog od 12:00 do 21:00 sat organizira Seminar pod nazivom "Infrastrukture kulture". Seminar će se održati u Zagrebu, u Bazi na adresi ulica Božidara Adžije 11. Infrastruktura je jezično i fizičko čedo modernizacije, (...)

 • Majčinstvo i žene s invaliditetom

  Majčinstvo i žene s invaliditetom

  Udruga Roditelji u akciji – Roda Vas poziva na 10. Rodinu mliječnu konferenciju i prePorod "Majčinstvo i žene s invaliditetom" koja će se održati u petak, 10. studenoga 2017. u Kristalnoj dvorani hotela Westin u Zagrebu, od 9:00 do 17.30 sati.

 • Revija malih književnosti

  Revija malih književnosti

  Sjedinjene Države Levanta zajednički je program Revije malih književnosti i Human Rights Film Festivala koji će se od 5. do 10. prosinca ove godine održati u Zagrebu, Rijeci, Osijeku, Dubrovniku i Vukovaru. Glavni tematski fokus Sjedinjenih Država Levanta čine suvremeni (...)

 • Što je nama naša Dalmatinka dala?

  Što je nama naša Dalmatinka dala?

  U petak, 10. studenog, u 20 sati u Galeriji Sikirica u Sinju otvara se izložba "Što je nama naša Dalmatinka dala?". Tvornica i predionica konca Dalmatinka od svog osnutka 1951. do početka 90-ih godina činila je osnovu privrednog i industrijskog života u gradu Sinju.

 • Zgodne žene spašavaju stvar 2017.

  Zgodne žene spašavaju stvar 2017.

  " Zgodne žene spašavaju stvar" peto je izdanje festivala, namijenjenog promociji ženskog stvaralaštva te kreiranja i propitivanja kulturnog i umjetničkog djelovanja iz feminističke perspektive. Ovogodišnji program donosi dva događaja, predstavljanje zbirke priča " O ljubavi, (...)

 • Besplatne radionice pisanja projekata za mlade

  Besplatne radionice pisanja projekata za mlade

  Udruga Zamisli poziva sve zainteresirane na ciklus radionica pisanja projekata za mlade. Radionice će se održati kroz tri ciklusa - u listopadu, studenom i prosincu. Prvi ciklus će se održati u listopadu u sljedećim terminima: 23.10., 24.10.,26.10., 27.10., 30.10., 31.10. Drugi (...)

 • Jesenski eko-seminar 2017.

  Jesenski eko-seminar 2017.

  Tradicionalni Jesenski eko-seminar Zelene akcije/ FoE Croatia ponovno kreće 24.10. i trajat će do 30. 11. On je ujedno najstarija edukativna aktivnost koju Zelena akcija provodi i održava se već više od 15 godina. Cilj Eko-seminara je educirati građane_ke o problemima održivosti i zaštite (...)

1 2 > >>

Stup srama

Iz drugih medija

AEM