Najave

 • Govor mržnje u Hrvatskoj

  Govor mržnje u Hrvatskoj

  U petak, 31. ožujka u 18 sati na Fakultet političkih znanosti održava se tribina na kojoj će se predstaviti rezultati istraživanja stavova građana i građanki o govoru mržnje i zbornik Govor mržnje u Hrvatskoj. Projekt Govor mržnje u Hrvatskoj prvo je multidisciplinarno (...)

 • Queer2queer Psihoškolica: Prokrastinacija (odgađanje)

  Queer2queer Psihoškolica: Prokrastinacija (odgađanje)

  Queer2queer u Klubu MAMA, Preradovićeva 18, 30. ožujka s početkom u 18 sati održava Psihoškolicu s temom Prokrastinacija . Prijave šaljite do 29. ožujka na marinamilkovic88@gmail.com ili queer2queer.zg@gmail.com. Njihov simpatični poziv prenosimo u cijelosti: (...)

 • Integracija podataka i novinarstvo

  Integracija podataka i novinarstvo

  Centar za razvoj medija Hrvatskog novinarskog društva poziva vas na radionicu Integracija podataka i novinarstvo , koja će se održati 29.3.2017. u 18 sati u Novinarskom domu. Predavač je Filip Rodik , član HrOpen ekspertne skupine Code for Croatia .

 • 11. Balkanski anarhistički sajam knjiga

  11. Balkanski anarhistički sajam knjiga

  Jedanaesti Balkanski anarhistički sajam knjiga održat će se u Zagrebu od 7. do 9. 4. 2017. u AKC Medika, Pierottijeva 11. Ovogodišnji Anarhistički sajam knjiga u Zagrebu održava se kao 11. Balkanski anarhistički sajam knjiga (BASK) koji se svake godine održava u drugom gradu od 2003. (...)

 • Natječaj #radnopravnost

  Natječaj #radnopravnost

  Vox Feminae Platforma poziva sve zainteresirane ilustratore/ice, dizajnere/ice te ostale umjetnice i kreativce koji/e se izražavaju kroz srodne vizualne i likovne umjetnosti da se prijave na natječaj "#radnopravnost". Natječaj je otvoren do 2. travnja 2017. a odabrani/a sudionica (...)

 • Poziv na sudjelovanje na 9. međunarodnom festivalu fotografije Organ Vida

  Poziv na sudjelovanje na 9. međunarodnom festivalu fotografije Organ Vida

  Međunarodni festival fotografije Organ Vida objavio je poziv za domaće i inozemne umjetnice i umjetnike na temu – Novi građani koji je otvoren od 22. veljače pa sve do 1. travnja . Cilj je ovom temom interpretirati ideju Novog građanina koja nadilazi konvencionalno shvaćanje njegove (...)

 • Četvrti E?! - Okolišni filmski festival

  Četvrti E?! - Okolišni filmski festival

  Aktivistička grupa Zelene akcije poziva vas na četvrti E?! - Okolišni filmski festival koji će se održati od 21. do 23. travnja u kinu Tuškanac u Zagrebu. Za posjetitelje i posjetiteljice su pripremili zanimljiv i kvalitetan program pun filmova i interesantnih razgovora okolišne i (...)

 • Kreativni kritički laboratorij - Feminističke teorije i prakse

  Kreativni kritički laboratorij - Feminističke teorije i prakse

  Centar za ženske studije u suradnji s Akademijom likovnih umjetnosti Sveučilišta u Zagrebu realizirat će tijekom ožujka 2017. godine obrazovni modul Kreativni kritički laboratorij – Feminističke teorije i prakse . U okviru modula analizirat će se se i podučavati (...)

Iz drugih medija

AEM