Najave

 • Traži se dizajnerica/dizajner za Prvi maj

  Traži se dizajnerica/dizajner za Prvi maj

  Savez samostalnih sindikata Hrvatske i Sekcija mladih SSSH , nastavljajući tradiciju, raspisuju natječaj za izradu plakata povodom Međunarodnog praznika rada . Prenosimo njihov poziv: Iako je gospodarstvo raste, kvaliteta radnih mjesta u Hrvatskoj danas sve više opada.

 • Na marginama koje život (ne) znače!

  Na marginama koje život (ne) znače!

  Predavanje 'Na marginama koje život (ne) znače!' odžat će se u srijedu, 21. ožujka, s početkom od 18 sati u Art-kinu u Rijeci. Predavanje je temeljeno na istraživanju provedenom u Rijeci s glumicama, glumcima; koreografkinjama, koreografima; balerinama, baletanima; suvremenim plesačima i (...)

 • Festival tata u Hrvatskoj!

  Festival tata u Hrvatskoj!

  Veleposlanstvo Švedske u suradnji s udrugama Status - M i Roditelji u akciji - Rode predstavljaju "Festival tata" koji počinje danas, 19.03. na Dan očeva, a trajat će do 22. travnja. Festival tata nastavlja se na projekt Švedskog Instituta i švedskog fotografa Johan (...)

 • Runda kratkog - Sanja Iveković

  Runda kratkog - Sanja Iveković

  U četvrtak 22. ožujka u MM centru (Savska 25, Zagreb) od 19:30 do 21:00 gostuje umjetnnica Sanja Iveković u sklopu događanja pod nazivom Kratke slike - Runda kratkog. Kratke slike - Runda kratkog donosi retrospektivu audiovizualnih istraživanja Sanje Iveković, od ranih video (...)

 • Feministički petak: Marina Gržinić

  Feministički petak: Marina Gržinić

  Feministički petak Centra za ženske studije poziva vas na predavanje Marine Gržinić u petak , 30.3.2018 . u 18 sati u Mami . Predavanje: Što se događa i što nam je činiti? Proletarijat feminizma: razgovori o nacionalizmima, izbrisanim prostorima javnosti i fašizaciji (...)

 • Snažne žene europske audiovizualne industrije u Zagrebu

  Snažne žene europske audiovizualne industrije u Zagrebu

  Obilježavanje 10. godišnjice hrvatskoga sudjelovanja u Potprogramu MEDIA okupit će prvi put u Zagrebu snažne žene europske audiovizualne industrije. Jubilarni 10. rođendan hrvatski Ured MEDIA proslavit će u petak, 23. ožujka , s početkom u 10 sati , u kinu Kaptol Boutique Cinema (...)

 • Srce 2: Valentinovo uz drag show i House of Flamingo

  Srce 2: Valentinovo uz drag show i House of Flamingo

  House of Flamingo za Valentinovo, 14. veljače, organizira premijernu izvedbu drag show programa "S.R.C.E. 2" u Klubu Močvara (Trnjanski nasip bb) s početkom u 20 sati. Show "S.R.C.E." time postaje tradicionalna zagrebačka queer anti-valentinovska noć koja će (...)

Stup srama

Iz drugih medija

AEM