Najave

 • Žensko nasljeđe: roba, spektakl ili muzej za sve?

  Žensko nasljeđe: roba, spektakl ili muzej za sve?

  Centar za ženske studije poziva sve zainteresirane na sudjelovanje na književno - znanstvenom skupu 'Žensko nasljeđe: roba, spektakl ili muzej za sve?' koji će se održati u sklopu Dana Marije Jurić Zagorke 23. i 24. studenog u Zagrebu, u prostorijama Centra za ženske (...)

 • Postavi WAVE ambasador/ica!

  Postavi WAVE ambasador/ica!

  WAVE mreža, jedina europska mreža ženskih organizacija fokusirana isključivo na suzbijanje nasilja prema ženama i djeci, traži nove snage! Prenosimo njihov poziv: Želiš biti dio pozitivne promjene i aktivno sudjelovati u kreiranju javnih politika na višem nivou? Želimo da postaneš (...)

 • Nagrade za studentski rad na temu ženske i rodne problematike

  Nagrade za studentski rad na temu ženske i rodne problematike

  Centar za ženske studije 11. godinu zaredom objavljuje Natječaj za dodjelu Nagrade za studentski rad na temu ženske i rodne problematike. Natječaj je otvoren od 1. lipnja do 1. listopada 2018. godine i namijenjen je svim studenticama i studentima preddiplomskih, (...)

 • 17. Povorka ponosa!

  17. Povorka ponosa!

  17. Povorka ponosa LGBTIQ osoba i obitelji održat će se 09. lipnja 2018. godine. "Pozivamo sve da i ove godine veselo i borbeno koračaju s nama, da svima glasno kažemo da nam je dosta homofobije, bifobije i transfobije kojom nas bombardiraju iz saborskih klupa i medijskih prostora te da (...)

 • ZA reforme za LJUDE - prosvjedna povorka

  ZA reforme za LJUDE - prosvjedna povorka

  Tražimo reforme za ljude - reforme koje idu u korist svih građana, a ne samo kapitala i privilegirane "elite", reforme koje će osigurati kvalitetniji život i ostanak ljudi u Hrvatskoj! Pridružite se - prosvjedna povorka kreće u utorak, 1.5.2018. u 11.00 od Radničkog doma prema parku (...)

 • Smoqua - Ponos i predrasude!

  Smoqua - Ponos i predrasude!

  Udruga LORI u suradnji s PaRiterom, GSG i CŽS FFRI najavljuje ovogodišnje izdanje festivala Smoqua - Ponos i predrasude! Ujedinjene/i u različitosti, kroz tri dana festivala sve/i zainteresirane/i moći će se uključiti u događanja i aktivnosti usmjerene na upoznavanje (...)

 • Festival tata u Hrvatskoj!

  Festival tata u Hrvatskoj!

  Veleposlanstvo Švedske u suradnji s udrugama Status - M i Roditelji u akciji - Rode predstavljaju "Festival tata" koji počinje danas, 19.03. na Dan očeva, a trajat će do 22. travnja. Festival tata nastavlja se na projekt Švedskog Instituta i švedskog fotografa Johan (...)

Iz drugih medija

AEM