Uncategorized

Dođite po odgovore na ključna životna pitanja

AUTova Astro/Soli večer + kviz

AUTova Astro/Soli večer + kviz

AUT

Prvi petak petog mjeseca AUT vas poziva da nam se priključite u Booksi na astro druženju, čitanju tarota i natalnih karti uz zabavni LGBTIQ+ kviz (dugo ih nije bilo) i veganske slastice (i slanice?). 🔮

“Dođite po odgovore na ključna životna pitanja kao što su: hoće li vam zvijezde biti naklonjene sljediće vikend na Zbeletronovoj Lezolimpijadi? Kad će sljedeći speed dejting i hoćete li naći ljubav života? Jesu li veganski kolači ukusni? Koji je odgovor na treće pitanje u kvizu? Kakav nas program očekuje za brucošijadu?

Donacije su u skladu sa studentskim budžetom, bit će “sve po pet”, tako da se svatko može za dvajst kuna i najest’ i saznat’ svoju budućnost.

Pozivamo vas da se prepustite sudbi jer ni na što u ovoj magičnoj astrovečeri nećete imati utjecaja”, pozivaju se organizatorice. 

“Budući da je AUT neprofitna volonterska udruga, primorani smo žicati donacije za naše projekte. Ovim fundraiserom skupljamo sredstva za treću brucošijadu te vas pozivamo da nam simboličnim donacijama pomognete u realizaciji istih”, naglašavaju organizatorice.